Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Peugeot 208 Connect σας «συνδέει» παντού

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Peugeot 208 Connect σας «συνδέει» παντού

ΝΕΑ

Το Peugeot 208 Connect σας «συνδέει» παντού

ΝΕΑ

Με την έκδοση Connect το μικρό μοντέλο της Peugeot μπαίνει στο επίκεντρο της τεχνολογίας και σας προσφέρει μια σειρά από πολλές ευκολίες. Ας γνωρίσουμε το Peugeot 208 Connect.

Advertisement
Advertisement

H εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει μια νέα οθόνη αφής 7 ιντσών, μέσω της οποίας μπορείς να χειριστείς την λειτουργία Mirror Screen που επιτρέπει την απεικόνιση των συμβατών εφαρμογών του smartphone του οδηγού, συμβάλλοντας στην ευανάγνωστη και ασφαλή χρήση του κινητού στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, το νέο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και Wi Fi on board, αυξάνοντας την οδηγική απόλαυση και επιπλέον την σφάλεια του οδηγού.

Σύστημα πλοήγησης: Με το έγχρωμο 3D σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, η απεικόνιση των διαδρομών είναι πιο ρεαλιστική και ευδιάκριτη, συνήθως συναντάμε τέτοιο navi σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Κάμερα οπισθοπορείας: Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα με την επιλογή της όπισθεν και μεταδίδει στην οθόνη αφής την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε ο οδηγός να εντοπίσει τυχόν εμπόδια κατά την εκτέλεση ελιγμών.

Wi Fi on board και internet 60GB: Μέσω μιας συσκευής car Wi–Fi το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε hot spot όπου μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 10 smart συσκευές ταυτόχρονα – έτσι ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο ενδιαφέρουσα και άνετη καθημερινότητα μέσα στο αυτοκίνητο τους.