Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερα νέα για το super coupe της Audi

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περισσότερα νέα για το super coupe της Audi

ΝΕΑ

Περισσότερα νέα για το super coupe της Audi

ΝΕΑ

Η Audi είναι η μοναδική από τις τρεις premium γερμανικές μάρκες που δεν μας έχει δείξει τις προθέσεις της για είσοδο στα μεγάλα coupe μοντέλα, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Marc Lichte, Υπεύθυνου Σχεδίασης της Audi, υπάρχουν αρκετές ιδέες για το ποιόν ενός νέου μεγάλου γερμανικού κουπέ, το οποίο θα έρθει για να ανταγωνιστεί τη Mercedes S-Class Coupe και την επερχόμενη νέα BMW Σειρά 8, βασιζόμενο πάνω στο νέο Audi A8.

Ωστόσο ο κ. Lichte τονίζει ότι αυτή τη στιγμή για την εταιρεία προέχουν άλλα νέα μοντέλα όπως το καινούργιο Audi A6, το Q8, το νέο A1 και το νέο Q3, τα οποία θα έρθουν μέσα στο 2018. Μετά από αυτά, λογικά θα πάρει σειρά και το νέο μεγάλο κουπέ μοντέλο, έχοντας μια ημερομηνία λανσαρίσματος είτε το 2019, είτε το 2020.

Advertisement
Advertisement

Πάντως ήδη από το 2014 η Audi μας έχει δείξει το που θα πορευτεί με το αυτοκίνητο, αφού το πρωτότυπο Prologue της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες εντυπωσίασε με τις γραμμές του. Σε ό,τι αφορά τέλος στο όνομά του, αυτό αναμένεται να είναι το «A9» ώστε να ενταχθεί με επιτυχία στην ονοματολογία των μοντέλων της γερμανικής εταιρείας.

Audi prologue