Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περιπολικά Toyota Mirai στο Λονδίνο

Ελλάδα 13:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περιπολικά Toyota Mirai στο Λονδίνο

ΝΕΑ

Περιπολικά Toyota Mirai στο Λονδίνο

ΝΕΑ

Οι εγκληματίες προφανώς και δεν θα εντυπωσιαστούν από τις τελευταίες εκλεπτυσμένες βόλτες της Μητροπολιτικής Αστυνομίας με έντεκα παρακαλώ νέα Toyota Mirai στο κέντρο της Αγγλίας στο Λονδίνο, ωστόσο, οι ευαισθητοποιημένοι οικολόγοι θα ενθουσιαστούν και μάλιστα με το δίκιο τους… 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η πρώτη παρτίδα είχε ήδη αποσταλεί από την αυτοκινητοβιομηχανία και όλα τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα σε επίπεδο εξοπλισμού προκειμένου να βοηθήσουν τους ένστολους να καταπολεμήσουν τον υπόκοσμο και το έγκλημα. Ορισμένα από αυτά διαθέτουν την ειδική αστυνομική επένδυση και τους φάρους ασφαλείας στην οροφή, ενώ άλλα δεν φέρουν καν σήμανση, “για συγκαλυμμένη απόκριση, καθώς και για γενική χρήση”, εξηγεί με νόημα η Toyota.

Μέρος του σχεδίου στρατηγικής για ένα καθαρότερο περιβάλλον στο Λονδίνο, αλλά ταυτόχρονα και ένας φιλόδοξος στόχος της Μητροπολιτικής Αστυνομικής Υπηρεσίας να έχει στην κατοχή της μεγάλο στόλο μηχανοκίνητων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το Mirai μπορεί να ταξιδέψει για περίπου 483 km. Μετά από αυτό, θα πρέπει να επισκεφτεί έναν από τους πέντε σταθμούς πλήρωσης υδρογόνου στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, ένας αριθμός που λέγεται ότι θα αυξηθεί στο εγγύς μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Toyota-mirai-london-uk-police-tsiro-530

Η υπηρεσία δεσμεύεται, παράλληλα με τον Δήμαρχο, να καταστήσει την δράση της όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το περιβάλλον με ένα μεγάλο στόλο από πράσινα αυτοκίνητα“, δήλωσε ο επικεφαλής Neil Jerome. “Από τα τέλη του 2015, εξετάζουμε ενεργά τους τρόπους εκσυγχρονισμού του στόλου μας με υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, καθώς και τη διερεύνηση άλλων νέων τεχνολογιών όπως είναι το υδρογόνο. Αυτό μας επιτρέπει να σημειώσουμε μεγάλη πρόοδο προς τη φιλοδοξία μας να προμηθεύσουμε 550 οχήματα με μηδενικές ή εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων μέχρι το 2020“.

Η τιμή του Mirai στην Ευρώπη κυμαίνεται στα 66.000 ευρώ χωρίς τους τοπικούς φόρους, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει επίσης σχέδια μίσθωσης σε ενδιαφερόμενους πελάτες.