Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θήβας

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θήβας

ΝΕΑ

Περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θήβας

ΝΕΑ

Οι περιορισμοί αφορούν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Μάνδρα μέχρι τα όρια με το νομό Βοιωτίας – Εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα τροφοδοσίας με βάρος έως 3,5 τόνους και τα οχήματα των μονίμων κατοίκων

Advertisement
Advertisement

Περιορισμούς στην κυκλοφορία οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θήβας ανακοίνωσε για το επόμενο δεκαήμερο η Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξεδόθη επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για λόγους που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια.
Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση της: Από σήμερα 20.11.2017 έως και την 30.11.2017, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, Μηχ. Έργων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων “CYCLON”) μέχρι και τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας, εδαφικής αρμοδιότητας Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

car_banner_articles

Advertisement
Advertisement

Του ανωτέρω περιορισμού ε ξ α ι ρ ο ύ ν τ α ι τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθεισών ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.
Ο παραπάνω κυκλοφοριακός περιορισμός, δύναται να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα