Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με… πατήματα Pirelli το MINI JCW Workout 2017!

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με… πατήματα Pirelli το MINI JCW Workout 2017!

ΝΕΑ

Με… πατήματα Pirelli το MINI JCW Workout 2017!

ΝΕΑ

Συνθήκες σπορ μέχρι…. Σχεδόν αγωνιστικής οδήγησης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (γήπεδο Softball), όπου πραγματοποιήθηκε το MINI JCW Workout 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Το NewsAuto δεν θα μπορούσε να λείψει από μία τέτοια εκδήλωση και σας έχουμε ήδη μεταφέρει τις εντυπώσεις μας, τόσο από το MINI JCW όσο και από τη σειρά ασκήσεων στις οποίες συμμετείχαμε (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Όμως δεν ήταν εκδήλωση μόνο για εκπροσώπους του ειδικού Τύπου αλλά και το κοινό, που υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών οδηγών, πήρε μία γεύση από το JCW. Υπήρχαν τέσσερα μοντέλα εκεί, τα οποία φορούσαν ελαστικά P Zero και Cinturato P7 της Pirelli. Τα ελαστικά που χρησιμοποιήθηκαν δοκιμάστηκαν σε συνθήκες στεγνής οδήγησης, φρενάρισμα σε βρεγμένο και off-road χρήση.

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική μάρκα διαθέτει σειρά ελαστικών με ειδική σήμανση, ειδικά για τις εταιρείες BMW & ΜΙΝΙ. Άλλωστε η άμεση συνεργασία αυτοκινηβιομηχανάς/εταιρείας παραγωγής ελαστικών, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσει ένα αυτοκίνητο να αναδείξει όλες τις δυνατότητές του. Σύμφωνα με την Pirelli, μία εταιρεία με τεχνογνωσία και εμπειρία ενός και πλέον αιώνα, αυτή η διαδικασία, εξέλιξης ενός προϊόντος που εναρμονίζεται άριστα με το αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετείται, απαιτεί περίπου δύο χρόνια.

Pirelli-Mini-JCW-Workout-a640 Pirelli-Mini-JCW-Workout-c640