Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάει για sold out η Vantage

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάει για sold out η Vantage

ΝΕΑ

Πάει για sold out η Vantage

ΝΕΑ

Μπορεί η νέα Vantage να αποκαλύφθηκε πριν από μόλις μερικά 24ωρα αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη ζήτηση για το νέο μοντέλο της Aston Martin να χτυπάει κόκκινο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Το μεγαλύτερο μέρος της δυνατότητας παραγωγής που έχουμε για την επόμενη χρονιά, είναι ήδη sold out», αποκάλυψε ο CEO της βρετανικής μάρκας, Andy Palmer, μιλώντας στο ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg.

Ο Βρετανός οριοθέτησε το ποσοστό στο 80%, χωρίς όμως να προχωρήσει σε ακριβή αριθμό οχημάτων. Πάντως είναι σαφές πως το εν λόγω μοντέλο που αναβαθμίστηκε μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Advertisement
Advertisement

Και κυρίως αυτά ανθρώπων που το πορτοφόλι τους μπορεί να κρύβει 150 χιλιάδες ευρώ, ποσό το οποίο απαιτείται για να κάνεις κανείς δικό του το εντυπωσιακό supercar απόδοσης 510 αλόγων.

Όλα αυτά ενώ η Aston Martin παρουσιάζει μετά από χρόνια κερδοφορία, μέσω αύξησης των πωλήσεων της τάξης του 65% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Vantage πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να πατήσετε εδώ για να διαβάσετε ποια ακριβώς είναι η σχέση της με την DB10 που χρησιμοποιούσε ο πράκτορας 007 στην ταινία «Spectre».

Advertisement