Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παγκόσμια συνεργασία μεταξύ BMW i & Soho House

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παγκόσμια συνεργασία μεταξύ BMW i & Soho House

ΝΕΑ

Παγκόσμια συνεργασία μεταξύ BMW i & Soho House

ΝΕΑ

Το Soho House Group (SHG) και το BMW i ανακοίνωσαν την παγκόσμια συνεργασία τους και στα 12 σημεία παρουσίας του SHG σε Ευρώπη και Β. Αμερική.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σαν παγκόσμιος αυτοκινητιστικός εταίρος του Soho House Group, η γερμανική μάρκα θα προσφέρει i3 που θα μπορούν να απολαύσουν μέλη και προσκεκλημένοι του SHG σε πολλές από τις εγκαταστάσεις του, αλλά και σε πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το Soho House και το BMW i θα συνεργαστούν επίσης σε ένα διεθνές καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε όλες τις περιοχές του Soho House στην Ευρώπη αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι δύο μάρκες θα συν-διοργανώσουν εκδηλώσεις  και εμπειρίες εστιάζοντας στη σύγχρονη τέχνη, την καινοτομία και το design.

Η συνεργασία ξεκίνησε επίσημα στο Shoreditch House στο Λονδίνο με μία αποκλειστική συζήτηση καλλιτεχνικού περιεχομένου, μεταξύ του φωτογράφου Juergen Teller και του Chris Dercon, διευθυντή του Tate Modern, με θέμα: «Η Γυμνή Αλήθεια; Γυμνότητα, μόδα και σύγχρονη φωτογραφική εικόνα».

Advertisement
Advertisement

Ο Nick Jones, Ιδρυτής & CEO του Soho House δήλωσε: «Η BMW μας γοήτευσε επειδή μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την καινοτομία στους τομείς της τέχνης και του design. Ως συνεργάτες θα διοργανώσουμε μία σειρά εμπειριών και εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, όπως το Art Basel Miami. Το λανσάρισμα του BMW i3 σηματοδοτεί μία συναρπαστική νέα εποχή για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και με χαρά θα προσφέρουμε στα μέλη και τους προσκεκλημένους μας την ευκαιρία να είναι μεταξύ των πρώτων που θα το οδηγήσουν».

Από την πλευρά του BMW Group, μίλησε ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Διοίκησης Μάρκας BMW, Steven Althaus: «Το BMW i και το Soho House μοιράζονται μία κοινή φιλοσοφία: και τα δύο brands αγωνίζονται για καινοτομία, δημιουργικότητα και μία διαφορετική άποψη περί αισθητικής που θέτει νέα σχεδιαστικά πρότυπα. Αυτό στο οποίο προσβλέπω περισσότερο μέσα από τη συνεργασία μας είναι η αποφασιστικότητά μας να δημιουργήσουμε αξέχαστες και προηγμένες εμπειρίες μαζί».

Advertisement