Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Pagani Huayra Roadster με νέου τύπου οροφή

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Pagani Huayra Roadster με νέου τύπου οροφή

ΝΕΑ

Pagani Huayra Roadster με νέου τύπου οροφή

ΝΕΑ

Μπορεί να εξωτικά μοντέλα της Pagani να διακρίνονται για την επιθετική τους εμφάνιση και τις εκρηκτικές τους επιδόσεις, ωστόσο η ιταλική εταιρεία πειραματίζεται και σε άλλους τομείς που αφορούν λύσεις που εφαρμόζονται στα οχήματά της.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένωσε τις δυνάμεις της με τη Dainese, μία ιταλική εταιρεία που παράγει εξοπλισμό προστασίας για αναβάτες μοτοσυκλετών. Παρέα δημιούργησαν μία καινοτόμο και προηγμένη -όπως τη χαρακτήρισαν- μαλακή οροφή για τη Huayra Roadster.

Το νέο υλικό ονομάστηκε «Pagani Fabric» και αποτελεί μίξη υφάσματος και ελαστικών ανθρακονημάτων. Υπόσχεται αντοχή στο χρόνο και διπλώνει όπως ένα «Origami» απαιτώντας περιορισμένο χώρο όταν ο ιδιοκτήτης θέλει να έχει ανοιχτή οροφή .

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μία τεχνική πρόκληση. Στόχος μας ήταν να παρέχουμε στους πελάτες μας μία λύση που να διπλώνει και να απαιτεί τον ελάχιστον δυνατό χώρο αποθήκευσης. Καταλήξαμε σε μία λύση που συνδυάζει χαμηλό βάρος και αντοχή», ανέφερε σχετικά ο Horacio Pagani.

pagani-huayra-roadster-with-pagani-fabric-roof-e640 pagani-huayra-roadster-with-pagani-fabric-roof-c640

Η τεχνολογία αυτή θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην επικείμενη 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και μετά την Huayra Roadster αναμένεται να αξιοποιηθεί και σε μελλοντικά δημιουργήματα της Pagani Automobili.

Advertisement

pagani-huayra-roadster-with-pagani-fabric-roof-b640 pagani-huayra-roadster-with-pagani-fabric-roof-d640