Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel X: Οικογένεια μέσα στην οικογένεια;

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel X: Οικογένεια μέσα στην οικογένεια;

ΝΕΑ

Opel X: Οικογένεια μέσα στην οικογένεια;

ΝΕΑ

Τα νέα crossover της Opel αποτελούν πλέον οικογένεια μέσα στη φίρμα: Mokka X, Crossland X και Grandland X – αυτά είναι τα τρία μέλη της νέας, μοντέρνας οικογένειας SUV και crossover της γερμανικής εταιρίας. Τα Crossland X και Grandland X είναι η απάντηση της Opel στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Φτάνοντας σταδιακά στην αγορά τους προσεχείς μήνες, αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της μάρκας. Τα μοντέλα Opel X είναι προσαρμοσμένα για κάθε γούστο και εξατομικευμένη ανάγκη. Από τα δημοφιλέστερα και πιο πρωτοποριακά μικρά SUV είναι το ήδη διάσημο και καθιερωμένο Opel Mokka X. Το νέο Opel Crossland X και ο μεγαλύτερος ‘αδερφός’ του Opel Grandland X προστίθενται στην προϊοντική επέλαση της Opel που με το σλόγκαν “7 το 17”, περιλαμβάνει το λανσάρισμα επτά μοντέλων φέτος.

Τα μοντέλα X παίζουν σημαντικό ρόλο και εντυπωσιάζουν με την αθλητική σχεδίαση και τις ‘SUV’ αρετές τους. Ωστόσο, ταυτόχρονα, κάθε μέλος της οικογένειας είναι μοναδικό και θα προσελκύσει το δικό του κοινό, όπως εξηγεί ο Mark Adams, Αντιπρόεδρος Σχεδίασης.

Advertisement
Advertisement