Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Σταματούν οι εθελούσιες

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Σταματούν οι εθελούσιες

ΝΕΑ

Opel: Σταματούν οι εθελούσιες

ΝΕΑ

Μετά το «κύμα» των αποχωρήσεων των τεχνικών της Opel με προορισμό τις εγκαταστάσεις της BMW και της JLR, η εταιρεία σταματά το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για τους υπαλλήλους της που υποστήριζε έως τώρα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Αρκετοί είναι αυτοί που έφυγαν τους τελευταίους μήνες από την Opel και μάλιστα από τα υψηλά κλιμάκια της εταιρείας, με στόχο να πιάσουν δουλειά σε άλλο αυτοκινητιστικό περιβάλλον. Μάλιστα, έχει εξακριβωθεί πως μεγάλο μέρος από τους υπαλλήλους της Opel που αποχώρησαν από την εταιρεία τους προηγούμενους μήνες, έχουν βρει επαγγελματική στέγη στη BMW, στην JLR (Jaguar- Land Rover), καθώς και στην συνεργαζόμενη Continental.

Advertisement
Advertisement

Opel-Russelheim-boi-530

Με δεδομένο το ότι η PSA έχει θέσει ως στόχο τον περιορισμό κατά 3.700 υπαλλήλων το προσωπικό της Opel έως το 2020, το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης που «έτρεχε» μέχρι τώρα, φάνηκε να ξεπερνά τη δυνατότητα ομαλής μετάβασης από τη μια εποχή στην άλλη. Έτσι αποφασίστηκε να σταματήσει το πρόγραμμα αυτό, για να μπει ένα φρένο στην αποχώρηση στελεχών που –προφανώς- είναι απαραίτητα για το ευοίωνο μέλλον της Γερμανικής εταιρείας.

Opel-Russelheim-boi-640