Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Combo Life: Ένα διαφορετικό οικογενειακό… (vid)

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Opel Combo Life: Ένα διαφορετικό οικογενειακό… (vid)

ΝΕΑ

Opel Combo Life: Ένα διαφορετικό οικογενειακό… (vid)

ΝΕΑ

Η Opel αποκαλύπτει το Combo Life του 2018, το οποίο περιγράφει ως τον καλύτερο φίλο της οικογένειας χάρη σε μια ευρύχωρη καμπίνα και υψηλό επίπεδο ευελιξίας. Πράγματι, μπορείτε να το έχετε με πέντε ή επτά θέσεις, μία ή δύο πίσω συρόμενες πόρτες και με δυνατότητα επιλογής μεταξύ μικρού (4,40 m) και μεγάλου (4,75 m) μήκους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εάν δεν είστε λάτρης του Berlingo, υπάρχει πιθανότητα να θέλετε το Combo Life αντί αυτού καθώς έχει ένα πιο συμβατικό εξωτερικό σχεδιασμό. Το μοντέλο των πέντε θέσεων στο κανονικό μήκος παρέχει χώρο αποσκευών 597 λίτρων, ενώ η εκδοχή εκτεταμένου μεταξονίου μπορεί να αποθηκεύσει 850 λίτρα ενώ δύναται να φιλοξενήσει τα εντυπωσιακά 2.693 λίτρα (μετρούμενα μέχρι την οροφή) μόλις διπλώσετε τα πίσω καθίσματα. Για πρόσθετη ευελιξία, η Opel θα δώσει στους αγοραστές την ευκαιρία να επιλέξουν είτε μια τυπική δεύτερη σειρά με αναλογία 60:40 είτε από τα προαιρετικά τρία ξεχωριστά καθίσματα.

Opel-Combo-2018-inter-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τον γενναιόδωρο χώρο αποσκευών, υπάρχουν πολλές άλλες αποθηκευτικές θήκες σε όλη την καμπίνα. Για να σας δώσουμε μερικά σχετικά παραδείγματα, η κεντρική κονσόλα μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει ακόμη και μια φιάλη των 1,5 λίτρων ενώ υπάρχει ένα κουτί στον ουρανό με χωρητικότητα 36 λίτρων. Η Opel δεν έχει ακόμη μιλήσει για τους κινητήρες, αλλά αναφέρει με νόημα ότι το Combo Life θα προσφέρεται με μια σειρά βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων μονάδων, με turbo και άμεσο ψεκασμό. Το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ή έξι σχέσεων θα διοχετεύει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ το αυτόματο 8 σχέσεων θα χρεώνεται επιπλέον.

Opel-Combo-2018-tsiro-640

Το Combo Life είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο υιοθετώντας την τελευταία τεχνολογία ασφαλείας της Opel, που περιλαμβάνει από μια εμπρός κάμερα και head up display, μέχρι το αυτόματο σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού αλλά και το σύστημα ελέγχου υπνηλίας του οδηγού. Διαθέτει επίσης ένα προηγμένο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και μια πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας για να βοηθήσει τους οδηγούς να σταθμεύσουν χωρίς ταλαιπωρία. Έχοντας δει το Berlingo και το Combo, τώρα είμαστε πρόθυμοι να ανακαλύψουμε το άλλο μέλος του τρίο της PSA, το νέο van της Peugeot.

Advertisement