Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Αναζητά αποδοτικότερες δομές παραγωγής

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Αναζητά αποδοτικότερες δομές παραγωγής

ΝΕΑ

Opel: Αναζητά αποδοτικότερες δομές παραγωγής

ΝΕΑ

Νέος καταμερισμός παραγωγής για την Opel στην Ευρώπη. Έχουμε και λέμε, ο διάδοχος του Mokka X SUV θα κατασκευάζεται στο Έισεναχ από το 2019. Οι διάδοχοι των Corsa και Adam θα παράγονται στη Σαραγόσα από το 2019.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

«Ο νέος καταμερισμός θα κάνει την παραγωγή πολύ πιο αποδοτική» δήλωσε ο Philip R. Kienle, Αντιπρόεδρος Παραγωγής της Opel. «Η επικέντρωση παραγωγής του κάθε μοντέλου σε ένα εργοστάσιο επιτρέπει συνέργειες στη συναρμολόγηση και βελτιωμένο συντονισμό logistics. Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον».

Ο Dr. Wolfgang Schäfer-Klug, πρόεδρος του γενικού συμβουλίου εργαζομένων, τόνισε επίσης τη σημασία του νέου καταμερισμού της παραγωγής. «Αυτή η απόφαση διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συναδέρφων μας και στα δύο εργοστάσια, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες προοπτικές. Με βάση τη συλλογική σύμβασή μας με την IG Metall, πετύχαμε τη μακροπρόθεσμη αξιοποίηση των εργοστασίων του Eisenach και της Zaragoza με εξαιρετικά προϊόντα».

Advertisement
Advertisement

Τα Opel Mokka X, Opel Corsa και Opel Adam είναι τρία από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Opel. Μέχρι σήμερα, περίπου 670.000 πελάτες έχουν επιλέξει ένα Opel Mokka ή Mokka X. Έχουν πουληθεί 630.000 αυτοκίνητα Corsa και 225.000 Adam.