Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Jeep Wranlger

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Jeep Wranlger

ΝΕΑ

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Jeep Wranlger

ΝΕΑ

H νέα γενιά του Jeep Wrangler θα αποκαλυφθεί το Νοέμβριο στην έκθεση του Λος Άντζελες. Με αφορμή το ντεμπούτο του μοντέλου, ο επικεφαλής της μάρκας έδωσε περαιτέρω πληροφορίες μιλώντας σε βρετανικά Μέσα.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Auto Express, o επικεφαλής της Jeep Mike Manley ανέφερε πως η νέα γενιά του Wrangler θα είναι γεμάτη τεχνολογίες και θα διαθέτει υβριδική έκδοση. Μάλιστα, αργότερα η γκάμα του αμερικάνικου off road οχήματος θα αποκτήσει και μια αμιγώς ηλεκτρική version. Ο Manley επιβεβαίωσε την παρουσίαση του μοντέλου τον προσεχή Νοέμβριο στο Λος Άντζελες και ξεκαθάρισε πως σε 3 χρόνια θα γίνει το ντεμπούτο του μεγαλύτερου Grand Wagoneer (το 2019 θα δούμε την pick up μορφή του Wrangler).

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο νέο μοντέλο με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, το νέο Jeep Wrangler θα συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα μοντέλα της αγοράς, με πλαίσιο τύπου σκάλας, αρκετή απόσταση από το έδαφος, μόνιμη τετρακίνηση κ.λπ.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες του, εκτός των παραπάνω green version, αναμένουμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του τωρινού V6 κινητήρα βενζίνης, που θα συνδυαστεί αποκλειστικά με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκδοση με turbo 4κύλινδρο μοτέρ και ισχύ κοντά στους 300 ίππους. Τη γκάμα θα κλείσει και μια turbodiesel επιλογή.

Ως προς την εμφάνιση του νέου Wrangler, με βάση τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς, το νέο 4Χ4 της Jeep θα διατηρήσει τις τετραγωνισμένες του γραμμές, στρογγυλεύοντας κάποιες από τις άκρες του, αλλά και λειαίνοντας λίγο το εμπρόσθιο τμήμα του και την οροφή, για να βελτιώσει την αεροδυναμική του.

Advertisement