Ποια Μ2; Gigi Hadid Κύριοι... (video) | NewsAuto.gr
Men + Speed WebTv ΝΕΑ

Ποια Μ2; Gigi Hadid Κύριοι… (video)

Το νεαρό μοντέλο Gigi Hadid έχει δουλέψει για πολλές γνωστές μάρκες όπως Tom Ford, Balmain and Versace, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα βίντεο κλιπ, όπως σ΄ αυτό του Calvin Harris στο τραγούδι “How deep is your love”, ενώ έχει περπατήσει και στην πασαρέλα της Victoria Secret. Τώρα συνεργάζεται και με την BMW, πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση για την Μ2 Coupe.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Βέβαια η βαυαρική μάρκα επιλέγει το παράλογο σενάριο και την κρύβει.
Πιο συγκεκριμένα η BMW αποφάσισε να δοκιμάσει την ικανότητα των χρηστών του διαδικτύου να επικεντρωθούν στο 21 ετών μοντέλο από τις ΗΠΑ. Στο video με τίτλο “Μάτια στη Gigi Hadid” υπάρχουν όμως δύο ελκυστικά μοντέλα. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε και τα δύο μαζί;

gigi-hadid-bmw-640

Στο video η Hadid διαλέγει μία από τις πέντε νέες Μ2 Coupe, οι οποίες είναι ολόιδιες και με φιμέ τζάμια. Ο αφηγητής ρωτά εάν μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας πάνω στην πανέμορφη Καλιφορνέζα. Στη συνέχεια, οι 5 ολόιδιες M2 αρχίζουν να κινούνται, να… μπλέκονται και να αλλάζουν μεταξύ τους συνεχώς θέσεις, γεγονός που καθιστά από δύσκολο έως αδύνατο να εντοπίσουμε το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει. Το video διαρκεί μόλις 45 sec, τα οποία βέβαια είναι αρκετά για να μας μπερδέψουν.

Εσείς μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας στο Gigi; Παρακολουθήστε το βίντεο και μπορείτε να γράψετε τη δική σας απάντηση στο eyesongigi.com για να δείτε αν έχετε δίκιο.

Σε ποια BMW M2 Coupe κρύβεται;

Log In or Create an account