Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Stig οδηγεί το Ford Edge ST (video)

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Stig οδηγεί το Ford Edge ST (video)

ΝΕΑ

O Stig οδηγεί το Ford Edge ST (video)

ΝΕΑ

Η Ford έκανε το μεγάλο βήμα βάζοντας το λογότυπο ST με ότι αυτό συνεπάγεται και στην κατηγορία των SUV. To Edge απέκτησε «καυτή» έκδοση και αυτή παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το πρόσωπο που πρωταγωνίστησε στο video teaser της παραπάνω αποκάλυψης δεν ήταν άλλο από τον Ben Collins, τον οδηγό αγώνων που επί σειρά ετών είχε το ρόλο του περίφημου «Stig» στο τηλεοπτικό σόου του BBC «Top Gear» (διαβάστε την μοναδική εμπειρία μας στο πλευρό του στο πλαίσιο του Michelin Pilot Experience εδώ).

Ο Βρετανός που κάνει πλέον καριέρα ως δοκιμαστής μοντέλων επιδόσεων, πρωταγωνιστεί και στο… επόμενο βήμα του promotion του Edge ST. Με χιουμοριστική διάθεση, πέφτει θύμα ενός ενθουσιώδους οδηγού που τον μεταφέρει στον τόπο της δοκιμής, όπου ενώ περιμένει να «βάλει χέρι» σε ένα από τα γνωστά μοντέλα επιδόσεων της αμερικανικής μάρκας όπως το GT ή η Mustang, βρίσκεται προ εκπλήξεως!

Advertisement
Advertisement

Όμως όπως αποδεικνύεται, η δουλειά που έχει κάνει η Ford Performance και τα 335 άλογα από τον 2.7lt EcoBoost κινητήρα που εφοδιάζουν το μεγάλο SUV με το μπλε οβάλ σήμα, δεν τον αφήνουν ανικανοποίητο.

Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για το Ford Edge ST πατώντας εδώ και στη συνέχεια, πατήστε play στο video που ακολουθεί για να το δείτε εν δράσει!