Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O «Oυρανός με τ’ άστρα» σε μια Rolls-Royce Wraith!

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O «Oυρανός με τ’ άστρα» σε μια Rolls-Royce Wraith!

ΝΕΑ

O «Oυρανός με τ’ άστρα» σε μια Rolls-Royce Wraith!

ΝΕΑ

Κοιτάξτε εσωτερικά την οροφή της νέας ειδικής έκδοσης του υπερπολυτελούς κουπέ της κορυφαίας βρετανικής εταιρίας και νομίζουμε ότι θα καταλάβετε απόλυτα γιατί το είπαμε αυτό. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Υπεύθυνα για αυτή την ονειρική εικόνα είναι 176 LED που τοποθετήθηκαν από τον εξειδικευμένο τμήμα  “Rolls-Royce Bespoke” των Βρετανών, τόσο στον ουρανό της Wraith όσο και στις πόρτες, συνεχίζοντας στην ίδια γραμμή μέχρι των χώρο για τους πίσω επιβαίνοντες. Ο “ουράνιος” φωτισμός ελέγχεται από τον οδηγό με το πάτημα ενός κουμπιού και αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα των υπόλοιπων αλλαγών που βλέπουμε στο χλιδάτο εσωτερικό της Wraith το οποίο έχει καλυφθεί με πανάκριβο δέρμα αλλά και αυθεντικό ξύλο Βελανιδιάς που προέρχεται από τα δάση της Τσεχίας, όπως μας λένε χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη “φωτοβόλα” έκδοση ονομάζεται “Luminary Collection”, είναι βαμμένη σε έναν ξεχωριστό γκρι ματ τόνο και κινείται από ένα δωδεκακύλινδρο V κινητήρα 6,6 λίτρων που φέρει δύο turbo, αποδίδει 623 ίππους και ανάγει τη συγκεκριμένη στην ισχυρότερη Rolls-Royce που έχουμε δει ποτέ να βγαίνει από το εργοστάσιο.

Advertisement
Advertisement

Ξέρουμε ότι δεν βιάζεστε να παραγγείλετε αυτή τη Wraith αν και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα θέλατε να κάνετε μια νυχτερινή βόλτα μαζί της. Πρέπει όμως να σας ενημερώσουμε ότι η “ουράνια” Wraith θα παραχθεί σε 55 αντίτυπα με τιμή που θα ξεπερνά αρκετά τα περίπου 250.000 ευρώ της στάνταρ έκδοσης.

rolls-royce-wraith-luminary-collection-1

rolls-royce-wraith-luminary-collection-4