Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Mourinho κατασκευάζει τη δική του F-Pace

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Mourinho κατασκευάζει τη δική του F-Pace

ΝΕΑ

Ο Mourinho κατασκευάζει τη δική του F-Pace

ΝΕΑ

Πολλούς μπέρδεψε η εμφάνιση του προπονητή της Manchester United, Jose Mourinho, με τις πράσινες φόρμες εργασίας. Το γνωστό ρητό “μάθε τέχνη και άστηνε” βρήκε εφαρμογή στον εκατομμυριούχο προπονητή;

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τελικά έτσι τα πράγματα αφού ο Πορτογάλος πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Jaguar Land Rover στο Σόλιχουλ, όπου και… βοήθησε τους εργάτες της φίρμας να κατασκευάσουν το νέο του αυτοκίνητο, το υπ’ αριθμό μοντέλο 100.000 F-Pace.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο “Special One” φορούσε ακόμα και ειδικές Jaguar φόρμες ενώ ακολούθησε σπιθαμή προς σπιθαμή το αυτοκίνητό του κατά μήκος της γραμμής παραγωγής μέσα στο χώρο του εργοστασίου, όχι βέβαια προτού κάνει  κουβέντα με την τεχνική ομάδα. Η πειθαρχία πάνω απ’ όλα…

Advertisement
Advertisement

car_banner_articles

«Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να επισκεφθώ το εργοστάσιο της Jaguar και να δω όλα τα αυτοκίνητα, την τεχνολογία και τη σκληρή δουλειά που πηγαίνει στην ανάπτυξη και εξέλιξη ενός τόσο ωραίου αυτοκινήτου. Η Jaguar είναι ένα εμπορικό σήμα με το οποίο ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε ο επιτυχημένος προπονητής της Man United.

jaguar-jose-mourinho-f-pace-tsiro-640

Advertisement

«Πίσω στο 2014, ήμουν ο πρώτος πελάτης του Ηνωμένου Βασιλείου που έλαβα την F-Type Coupe και τώρα γίνομαι ο 100.000ός πελάτης της Jaguar F-Pace κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα». Το 2016, ο Μουρίνιο πήρε την πρώτη γεύση από την F-Pace σε μια εμπειρία οδήγησης υψηλών επιδόσεων στον Αρκτικό Κύκλο, σε 60 km παγωμένου τερέν, στη μονάδα ακραίων δοκιμών της Jaguar στη Σουηδία.

jaguar-jose-mourinho-f-pace-tsiro-640-1

Advertisement

«Είναι υπέροχο να έχουμε έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές που οδηγεί την F-Pace, το SUV που έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο και ομορφότερο αυτοκίνητο στον κόσμο από την κριτική επιτροπή του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017. Όπως και ο Jose Mourinho, η F-Pace έχει να κάνει με το προσωπικό στιλ και την κορυφαία απόδοση», είπε ο Ian Callum, προϊστάμενος σχεδίασης της Jaguar.