Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Jay Leno οδηγεί έναν αυθεντικό K.I.T.T.

Ελλάδα 22:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Jay Leno οδηγεί έναν αυθεντικό K.I.T.T.

ΝΕΑ

O Jay Leno οδηγεί έναν αυθεντικό K.I.T.T.

ΝΕΑ

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα στην ιστορία, είναι η Pontiac του «Ιππότη της Ασφάλτου»- όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς Knight Rider. Ο Jay Leno που παθιάζεται με οτιδήποτε έχει τροχούς και κινητήρα, έβαλε στο χέρι ένα από τα αυθεντικά αυτοκίνητα που έπαιξαν στη σειρά.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα- replica του K.I.T.T. και αξίζει να αναφέρουμε πως έχουμε μια εξαιρετική περίπτωση και στα μέρη μας. Λίγα όμως είναι τα «αυθεντικά» (περίπου 20) μοντέλα και ως τέτοια θεωρούνται τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς. Ένα από αυτά, έβαλε στο χέρι ο γνωστός παρουσιαστής και petrolhead, Jay Leno και το παρουσιάζει στην εκπομπή του.

kitt-from-knight-rider-boi-530

Κατά τη διάρκεια του video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, βλέπουμε και τον ιδιοκτήτη που μοιράζεται την ιστορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αλλά και το πώς έφτασε στα χέρια του και τι χρειάστηκε να γίνει για να φτάσει στην κατάσταση που το βλέπουμε. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στο video, είναι ένα από τα τελευταία που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά και είχε πάνω του τα σημάδια της κακομεταχείρισης, μια και έτυχε να είναι ένα από αυτά που έκαναν τις επικίνδυνες σκηνές. Περισσότερα όμως μπορείτε να μάθετε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη που είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να τα μοιραστεί με το κοινό της εκπομπής του Leno.

Advertisement

kitt-from-knight-rider-boi-640