Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο ηθοποιός Ansel Elgort δοκιμάζει την Jaguar I-Pace (video)

Ελλάδα 14:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ηθοποιός Ansel Elgort δοκιμάζει την Jaguar I-Pace (video)

Men + Speed

Ο ηθοποιός Ansel Elgort δοκιμάζει την Jaguar I-Pace (video)

Men + Speed

Αν είστε σινεφίλ λογικά θα τον έχετε δει να οδηγεί στο όριο στο πλαίσιο της ταινίας «Baby Driver». Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ αλλά και τραγουδιστή, Ansel Elgort, τον οποίο η Jaguar επέλεξε για να δοκιμάσει τη νέα I-PACE.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

To ηλεκτρικό μοντέλο που είναι το πρώτο στη γκάμα της εμβληματικής μάρκας και έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των SUV, παρουσιάζεται στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Με φόντο λοιπόν το «Μεγάλο Μήλο», πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό τεστ!

Ο 24χρονος Αμερικανός επέδειξε τις ικανότητές του στο πλαίσιο μίας δοκιμασίας που έγινε στον χώρο των Seret Studios στο Μπρούκλιν και την οποία η JLR βάφτισε «Smart Cone challenge». Ανάλογα τη φωτεινή σήμανση στην κορυφή των κώνων, ο Elgort καλούνταν να αλλάξει και κατεύθυνση.

Advertisement
Advertisement

elgort-i-pace-a640tall

«Στο Baby Driver έκανα πέντε από τα stunts μόνος μου. Έμαθα λοιπόν κάποια πράγματα στα γυρίσματα της ταινίας. Εδώ προφανώς η πρόκληση ήταν εντελώς διαφορετική. Παρότι στην αρχή φαινόταν κάτι απλό, ήταν δύσκολο να αντιδράς στις συνεχείς αλλαγές κατεύθυνσης. Έχω οδηγήσει πολλά γρήγορα αυτοκίνητα στο πλαίσιο ταινιών αλλά η ταχύτητα της I-PACE με εξέπληξε. Με το που πάτησα το πόδι στο γκάζι απογειώθηκε κι αυτό έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την πρόκληση. Θα μπορούσα να οδηγώ όλη μέρα προσπαθώντας να βελτιώσω το χρόνο μου», είπε ο Elgort.

Όσο για τη σειρά με την οποία άναβαν τα φώτα υποδηλώνοντας την επόμενη στροφή, ήταν εντελώς τυχαία. Ένα παιχνίδι αντανακλαστικών αντίστοιχο του Batak – απλά με… τιμόνι! Δείτε λοιπόν τι έγινε στη Νέα Υόρκη, στο βίντεο που ακολουθεί…

Advertisement