Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Irmscher καταπιάνεται με το Grandland X

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Irmscher καταπιάνεται με το Grandland X

ΝΕΑ

Ο Irmscher καταπιάνεται με το Grandland X

ΝΕΑ

Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Irmscher παίρνει πρωτοβουλίες όταν έρχεται η στιγμή να αναβαθμιστούν τα τελευταία οχήματα της Opel. Η πιο πρόσφατη δουλειά του αφορά στο Grandland X, το οποίο λαμβάνει μια φρέσκια εμφάνιση με μερικές μικροσκοπικές αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα μέρη περιλαμβάνουν μια απλουστευμένη μπροστινή μάσκα είτε με μια λωρίδα χρωμίου είτε με ίνες άνθρακα στην κορυφή. Νέα πλευρικά «βήματα» διατίθενται σε γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι ή ματ μαύρο. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα προστατευτικό από ανοξείδωτο χάλυβα κάτω από το αυτοκίνητο για επιπλέον στυλ που προστατεύει το πίσω μέρος από ζημιά κατά τη φόρτωση αντικειμένων. Ένα σύνολο ζαντών 20 ιντσών με νέες ακτίνες παρέχει μια ελκυστική παρέχει μια ελκυστική εικόνα στο crossover.

Ο Irmscher μπορεί επίσης να βελτιώσει την απόδοση του Grandland X. Ο κινητήρας του σύμφωνα με τον βελτιωτή δύναται να κερδίσει τουλάχιστον 25 ίππους. Το μοτέρ όμως αποτελεί τη μισή δουλειά, η άλλη μισή αφορά στην ανάρτηση, στην οποία τα ελατήρια μπορούν να μειώσουν το ύψος της διαδρομής τους κατά 30 mm.

Advertisement
Advertisement

Ο Irmscher έχει και κάποιες βελτιώσεις για την καμπίνα. Οι πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα προσθέτουν κάποια λάμψη όταν εισέρχονται στο όχημα. Η εταιρεία μπορεί επίσης να αναβαθμίσει την καμπίνα του crossover με δέρμα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής σε χρώματα.

Η Opel έχει μεγάλα σχέδια για το Grandland X στο μέλλον. Μια έκδοση OPC προσανατολισμένη στην απόδοση θα ενταχθεί στη γκάμα, εννοείται με την ανάλογη εμφάνιση. Επιπλέον, η φίρμα επιβεβαιώνει ότι μια plug-in υβριδική έκδοση είναι στα σκαριά.

 

Advertisement

 

 

Advertisement