Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο φακός απαθανάτισε τη νέα BMW Σειρά 3

Ελλάδα 13:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο φακός απαθανάτισε τη νέα BMW Σειρά 3

ΝΕΑ

Ο φακός απαθανάτισε τη νέα BMW Σειρά 3

ΝΕΑ

Στην τελική φάση δοκιμών είναι η νέα γενιά της Σειράς 3 της BMW και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητα δοκιμών είναι φορτωμένα με μπόλικο καμουφλάζ οπότε ακόμα δεν υπάρχουν σίγουρα δεδομένα σε σχέση με τις λεπτομέρειες της εμφάνισης. Ωστόσο οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα φαίνεται πως αντιστοιχούν σε μοντέλα με πακέτο M Sport αλλά και σε εκδόσεις με βασικό εξοπλισμό και μικρότερες ζάντες.

Κατά τη γνωστή στρατηγική της BMW όλα δείχνουν πως η νέα σειρά 3 θα ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή της Σειράς 5. Οι εκδόσεις με το σπορ πακέτο θα διαθέτουν ένα προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές και βέβαια μεγαλύτερες ζάντες. Αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με την υπάρχουσα 3αρα φαίνεται πως είναι το τελείωμα του πορτπαγκάζ και τα πίσω φώτα.

Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του εσωτερικού όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που υπάρχει στην 5αρα.

Advertisement
Advertisement

Σε επίπεδο κινητήρων η Σειρά 3 θα συνεχίσει με τους τρικύλινδρους κινητήρες 1.5 λίτρων, βενζίνης και πετρελαίου στις βασικές εκδόσεις 316i και 316d. Θα υπάρχουν βέβαια και οι εκδόσεις με τις διάφορες παραλλαγές των τετρακύλινδρων 2λιτρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου καθώς και plug-in υβριδικές εκδόσεις με κινητήρες 1.5 και 2.0 λίτρων.

Το τμήμα M Performance θα είναι υπεύθυνο για την εξέλιξης της Μ340i με εξακύλινδρο κινητήρα 3.0 λίτρων και 360 ίππων που θα είναι διαθέσιμη και με τετρακίνηση καθώς και για την πετρελαιοκίνητη 340d xDrive με 320 ίππους. Φυσικά η Μ3 με 500 ίππους θα είναι αυτή που θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας.

Η αποκάλυψη της νέας σειράς 3 αναμένεται μέσα στη χρονιά.

Advertisement

bmw-3-series-013765434565harpi640

 

Advertisement