Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

O εσωτερικός κόσμος του VW Tiguan

Ελλάδα 15:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O εσωτερικός κόσμος του VW Tiguan

VW Tiguan

O εσωτερικός κόσμος του VW Tiguan

VW Tiguan

To αυτοκίνητο δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο που σε πηγαίνει από το μέρος «α» στο μέρος «β». Αποτελεί έναν καθημερινό σύντροφο, για πολλούς ένα… δεύτερο σπίτι καθώς περνούσε σε αυτό αρκετή ώρα στις μετακινήσεις εντός αστικού και όχι μόνο τοπίου.

Advertisement
Advertisement

Εύλογα λοιπόν, πέραν από τα κάλλη της εξωτερικής εμφάνισης, την απόδοση και την οικονομία που προσφέρουν τα μοτέρ αλλά και τη συμπεριφορά στο δρόμο, ξεχωριστό ρόλο παίζει και ο εσωτερικός κόσμος.

Αναφερόμενη στο Tiguan, η Volkswagen έχει επιλέξει ένα πολύ ταιριαστό σλόγκαν περιγράφοντας την καμπίνα του: «Υπάρχουν μέρη όπου χαίρεστε να επιστρέφετε ξανά και ξανά».

Το εσωτερικό του Tiguan λοιπόν είναι ένα από αυτά, διακρίνεται από κορυφαία συναρμογή και σαφή σχεδιαστική γλώσσα που δημιουργεί αμέσως μια ατμόσφαιρα ευεξίας.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να δείτε τις εσωτερικές αξίες του νέου Tiguan για να τις πιστέψετε. Η αυτοπεποίθησή του έρχεται στο προσκήνιο χρησιμοποιώντας υλικά κατασκευής ανώτερης ποιότητας. Η αρμονική φιλοσοφία σχεδίασης είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την προσοχή σας καθώς χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και λογική και όχι μόνο στο cockpit το οποίο έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του οδηγού.

Ο συνοδηγός και οι πίσω επιβάτες θα απολαμβάνουν επίσης τον άφθονο χώρο για τα πόδια του νέου Tiguan. Και οι 3 διαθέσιμες εκδόσεις  διαθέτουν ελκυστικές επενδύσεις ενώ τα καθίσματα στην έκδοση Active διατίθενται με ύφασμα ταπετσαρίας καθισμάτων Microdots. Το Tiguan Advance διαθέτει ύφασμα Rhombus ενώ το Exclusive έχει μικροφλίς Art Velours. Δερμάτινα καθίσματα καθισμάτων Vienna διατίθενται προαιρετικά από το Advance και πάνω.

Άρα δεν είναι απλά ένα «σαλόνι» αλλά ένα εσωτερικό… πολυτελείας!

Advertisement

Tiguan-official-d640