Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Nissan Xmotion Concept πήρε το EyesOn Award

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Nissan Xmotion Concept πήρε το EyesOn Award

ΝΕΑ

To Nissan Xmotion Concept πήρε το EyesOn Award

ΝΕΑ

Με γεμάτες αποσκευές θα επιστρέψουν οι άνθρωποι της Nissan από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ αφού μετά τη βράβευση του Leaf ως «Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς», τιμητική διάκριση έλαβε και το εντυπωσιακό πρωτότυπο Xmotion.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το φουτουριστικό 6θέσιο SUV πήρε το βραβείο «EyesOn Design» που αφορά στη «Καινοτόμο Χρήση Χρώματος, Γραφικών ή Υλικών». Έτσι η Ιαπωνική μάρκα συνεχίζει την… παράδοση αφού σε αυτά τα σημαντικά για τον κόσμο των σχεδιαστών αυτοκινήτων βραβεία , πέρυσι διακρίθηκε ως «Καλύτερο Πρωτότυπο» το Vmotion 2.0 concept.

Τα ετήσια Βραβεία EyesOn Design, που απονέμονται σε επτά κατηγορίες, με τους υποψηφίους να επιλέγονται από 30+ κορυφαίους σχεδιαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας και των μεταφορών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του θεσμού, τα βραβεία θεωρούνται ως  «…η επικύρωση του κορυφαίου σχεδιασμού της αυτοκίνησης, από τους ηγέτες του κλάδου».

Advertisement
Advertisement

Το νέο Nissan Xmotion ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο design του, το οποίο χαρακτηρίζεται από τα ογκώδη φτερά, τους δυναμικούς προφυλακτήρες και τα εντυπωσιακά φώτα. Επιπλέον αυτών, οι πλαϊνές πόρτες ανοίγουν αντικριστά, για να καταστήσουν πιο εύκολη την επί-αποβίβαση. Όμως ενδιαφέρον έχει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, εκεί όπου η ιαπωνική φίρμα έχει υιοθετήσει μια διάταξη 4+2 θέσεων παρά τις σχετικά compact διαστάσεις του πρωτότυπου οχήματος στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν 4 ενήλικες επιβάτες και 2 μικρά παιδιά ή κατοικίδια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιαπωνική εταιρεία.

Nissan-Xmotion-Concept-b640tall

Το όνομα Xmotion (σ.σ. προφέρεται “cross motion” και σημαίνει διασταυρούμενη κίνηση) παντρεύει την Ιαπωνική κουλτούρα και την παραδοσιακή τεχνική με το Αμερικανικό χρηστικό στυλ και της νέας γενιάς τεχνολογία του Nissan Intelligent Mobility.