Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan Navara ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan Navara ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Το Nissan Navara ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Μέσα σε δύο χρόνια από τότε που το Nissan Navara κέρδισε το βραβείο του Διεθνούς Pickup του 2016, κατάφερε να ξεπεράσει τις 50.000 πωλήσεις στην Ευρώπη πετυχαίνοντας έναν σημαντικό στόχο.

Advertisement
Advertisement

Η επιτυχία του Navara αφορά σε όλη τη Δυτική Ευρώπη και στο διάστημα από το Νοέμβριο του 2015 μέχρι και σήμερα, ενώ στις τρεις μεγάλες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας, το μοντέλο της Nissan είναι το πρώτο σε πωλήσεις ασιατικής προέλευσης pickup.

Αξιοσημείωτο είναι ότι  πάνω από το 80% του όγκου πωλήσεων  προέρχεται από τις κορυφαίες εκδόσεις N-Connecta και Techna, αριθμός που είναι κατά πολύ υψηλότερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές της κατηγορίας.

Την ίδια περίοδο το μερίδιο του Navara, στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των pickup ενός τόνου, σημείωσε σημαντική αύξηση από 11% το 2015 σε 17% το 2017 (σε ετήσια βάση).

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Navara διαθέτει υψηλά επίπεδα φινέτσας, στυλ, άνεσης και ποιότητας. Με χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα κορυφαία Juke, Qashqai και X-Trail της Nissan, το Navara διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το  Έξυπνο Σύστημα Πανοραμικής Θέασης (Intelligent Around View Monitor), καθώς και το  Έξυπνο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking).

Navara 50000 640

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Navara, τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan και την πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών που τα συνοδεύει, μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών της Nissan ανά την Ελλάδα, αλλά και στο  www.nissan.gr.