Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan ΝAVARA περνάει τον Ατλαντικό

Ελλάδα 16:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Nissan ΝAVARA περνάει τον Ατλαντικό

ΝΕΑ

Το Nissan ΝAVARA περνάει τον Ατλαντικό

ΝΕΑ

Το Nissan NAVARA καλείται να αποδείξει για μια ακόμα φορά τις κορυφαίες δυνατότητές του σε ένα διατλαντικό ταξίδι, με πολλά και εξαντλητικά χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Το NAVARA, κάτοχος του πολυπόθητου βραβείου του Διεθνούς Pickup, συμμετέχει στο Rebelle Rally, έναν ετήσιο εβδομαδιαίο αγώνα , που περιλαμβάνει 2.000 χιλιόμετρα συναρπαστικής οδήγησης και πλοήγησης μέσω των εκπληκτικών ερήμων της Καλιφόρνια και της Νεβάδα των ΗΠΑ.

Σχεδιασμένος για οχήματα παραγωγής και όχι για επαγγελματίες αγώνων ράλι, o συγκεκριμένος αγώνας είναι ανοικτός αποκλειστικά για ομάδες γυναικών και προσελκύει συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει οδήγηση εκτός δρόμου σε μεγάλες αποστάσεις, όπως και πλοήγηση με παραδοσιακούς τρόπους, με χρήση τοπογραφικών χαρτών και πυξίδων, προκειμένου το πλήρωμα να ανακαλύψει τα κρυφά σημεία ελέγχου. Οι συσκευές GPS, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, απαγορεύονται αυστηρά και τα χρονικά όρια υποχρεώνουν τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις.

Advertisement
Advertisement

Το Rebelle Rally διεξάγεται από τις 12 έως τις 21 Οκτωβρίου και η διαδρομή κάθε ημέρας παραμένει μυστική μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξή του. Διανύοντας το δεύτερο έτος του συγκεκριμένου θεσμού, 40 ομάδες που εκπροσωπούν 12 χώρες θα συμμετέχουν με οχήματα από διάφορους κατασκευαστές.

Ως πλήρωμα με το NAVARA, συμμετέχουν δύο εργαζόμενες στη Nissan Γαλλίας. Η Karen Rayrolles και η Florence Pham εργάζονται στα τμήματα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ αντίστοιχα και προσβλέπουν σε μια μοναδική πρόκληση.

Advertisement

Στη διάθεσή τους, θα έχουν ένα NAVARA Double Cab και ανταγωνίζονται για το βραβείο Bone Stock. Αυτή η κατηγορία είναι ανοικτή σε ομάδες που χρησιμοποιούν κανονικά οχήματα παραγωγής, με μόνη τροποποίηση το σετ ελαστικών εκτός δρόμου.