Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan: Και οι σκύλοι έχουν ψυχή…

Ελλάδα 17:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan: Και οι σκύλοι έχουν ψυχή…

ΝΕΑ

Nissan: Και οι σκύλοι έχουν ψυχή…

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας, σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θεωρεί το κατοικίδιό του μέλος της οικογένειάς του.  Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία ιδιοκτητών σκύλων  δηλώνει ότι θα αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά που είναι φιλικά για το κατοικίδιό τους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Nissan προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της κατηγορίας αγοραστών,  παρουσίασε ένα μοναδικό, νέο πρωτότυπο μοντέλο με την κωδική ονομασία  Χ-Trail 4Dogs. Με τον τρόπο αυτό η Nissan αποδεικνύει πως η ναυαρχίδα των crossovers της σκέφτεται και τους τετράποδους φίλους μας.

Το Χ-Trail 4Dogs είναι φιλικό για σκυλιά, με τον χώρο αποσκευών του να έχει πλήρως μεταμορφωθεί, παρέχοντας  όλες τις ανέσεις  για ταξίδι έως και δύο κατοικίδιων. Ο χώρος αποσκευών του crossover έχει μετατραπεί σε ένα άνετο “κατάλυμα”  για σκυλιά,  με χωρητικότητα 445 λίτρων, αλλά και  με μια σειρά από νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουν έχει επιλεγεί προσεκτικά.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να πλύνετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο με το πτυσσόμενο ντους 360°, και στη συνέχεια να το στεγνώσετε με το ειδικό στεγνωτήριο για σκυλιά που παρέχει ισχυρή ροή αέρα στην βρεγμένη γούνα του. Τραβώντας  προς τα έξω την ειδικά διαμορφωμένη πτυσσόμενη ράμπα,  τα σκυλιά μπορούν να πατήσουν πάνω στο πάτωμα του χώρου αποσκευών, χωρίς να τον λερώσουν.

Τέλος ενεργοποιώντας το ολοκληρωμένο σύστημα αφύγρανσης, οι τετράποδοι φίλοι μας απολαμβάνουν συνεχή ροή ζεστού αέρα στον χώρο φιλοξενίας τους.