Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan Armada “Mountain Patrol”: Ονειρικό SUV περιήγησης!

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan Armada “Mountain Patrol”: Ονειρικό SUV περιήγησης!

ΝΕΑ

Nissan Armada “Mountain Patrol”: Ονειρικό SUV περιήγησης!

ΝΕΑ

Ένα Nissan Armada διαφορετικό από τα άλλα θα αποκαλύψει η ιαπωνική εταιρία στην αμερικάνικη έκθεση “περιπέτειας” και camping, Overland Expo WEST 2018, το οποίο και δημιουργεί με την βοήθεια των φίλων της από τα social media! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Armada “Mountain Patrol” project αποτελεί δημιουργία της Nissan Truck Αμερικής και είναι ένα SUV περιήγησης βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων της περιπέτειας. Το project θα είναι έτοιμο για την μεγαλύτερη ανάλογη έκθεση του κόσμου που προσελκύει χιλιάδες φίλους της DIY περιπέτειας κάθε χρόνο και θα πραγματοποιηθεί στο Flagstaff της Arizona στις 18-20 Μαΐου.

Όπως καταλαβαίνετε το “Mountain Patrol” βασίζεται στο Armada και για τις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες οι φίλοι της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν και αυτοί στην τελική του διαμόρφωση μέσω της σελίδας στο Facebook της Nissan Trucks αλλά και της σελίδας της στο Instagram. Οι κατηγορίες που μπορούν να “επέμβουν” είναι τα ελαστικά, τα εξωτερικά γραφικά από βινύλιο αλλά και οι προδιαγραφές της σκηνής που βρίσκεται στην οροφή του Mountain Patrol. Είναι εκεί για ευνόητους λόγους προστατεύοντας έτσι μέχρι ένα βαθμό τους επιβαίνοντες το βράδι, από θηρία που μπορεί να βρουν στο βουνό ή στη…. ζούγκλα. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 10 Μαΐου.

nissan-mountain-patrol-rear-640

Advertisement
Advertisement

Το Armada Mountain Patrol χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν V8 χωρητικότητας 5,6 λίτρων με απόδοση 390 ίππους. Η ισχύς μεταδίδεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων. Από αυτά που διακρίνουμε από τις φωτογραφίες-σχέδια το SUV της Nissan φέρει διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, εργάτη αλλά και “αναπνευστήρα” για να μπορεί να περνά άφοβα λίμνες και ποτάμια. Παράλληλα μπορεί να ρυμουλκήσει βάρος έως και 3,85 τόνους και στο εσωτερικό του μπορούν να χωρέσουν μέχρι και οχτώ άτομα. Περισσότερες λεπτομέρειες κατά την επίσημη αποκάλυψή του project της Nissan σε ένα περίπου μήνα.

Αυτό είναι το δεύτερο ανάλογο project που παρουσιάζει η ιαπωνική εταιρία για την συγκεκριμένη έκθεση. Πέρσι είχε παρουσιάσει το εξίσου εντυπωσιακό ημι-φορτηγό Titan XD PRO-4X Project Basecamp. Απολαύστε το στο βίντεο που ακολουθεί.