Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος κινητήρας και νέα έκδοση για το Grandland X

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος κινητήρας και νέα έκδοση για το Grandland X

ΝΕΑ

Νέος κινητήρας και νέα έκδοση για το Grandland X

ΝΕΑ

Το νέο Opel Grandland X πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο και πρόσφατα έφτασε στα καταστήματα των Διανομέων και στη χώρα μας. Όμως ήδη, η γερμανική μάρκα σας προσφέρει μερικές επιπλέον επιλογές σχετικά με αυτό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η Opel λοιπόν επεκτείνει τη γκάμα κινητήρων της για το νέο SUV μοντέλο της. Το Grandland X μπορεί πλέον να παραγγελθεί με τον δίλιτρο diesel κινητήρα απόδοσης 177 αλόγων και 40.8 kgm ροπής.

Αυτός συνδυάζεται με το νέο, 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τη μέση κατανάλωση της συγκεκριμένης έκδοσης να ορίζεται 4,9-4,81 l/100 km με τις εκπομπές ρύπων να κυμαίνονται στα 128-126 g/km.

Advertisement
Advertisement

«Το νέο μας Opel Grandland X ενσαρκώνει το πνεύμα της περιπέτειας και της ελευθερίας. Όπως είναι φυσικό,  ένας πολύ ισχυρός turbo diesel που υπόσχεται μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με μικρότερη κατανάλωση συμπληρώνει ιδανικά το μοντέλο. Και αυτό είναι κάτι που πετυχαίνει ο νέος, κορυφαίος 2.0L diesel για το Grandland X. Ο νέος μας ‘διεκδικητής’ στην κατηγορία SUV μπορεί να δείξει όλη τη δύναμή του σε συνδυασμό με ένα ‘στρωτό’ οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο», δήλωσε ο Peter Küspert, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Opel Automobile GmbH.

Επιπλέον, το Opel Grandland X θα διατίθεται με την premium έκδοση «Ultimate», που περιλαμβάνει μία σειρά πολυτελών στοιχείων εξοπλισμού: αλουμινένιες δίχρωμες (BiColor) 19άρες ζάντες, ασημί ράγες οροφής, premium εργονομικά καθίσματα, δερμάτινη ταπετσαρία, premium ηχοσύστημα Denon και πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης και infotainment.

Advertisement