Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο VW Amarok Dark Label σε λίγα κομμάτια

Ελλάδα 20:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο VW Amarok Dark Label σε λίγα κομμάτια

ΝΕΑ

Νέο VW Amarok Dark Label σε λίγα κομμάτια

ΝΕΑ

Μια νέα, ειδική έκδοση του Amarok με την ονομασία «Dark Label» παρουσίασε η VW, η οποία ξεχωρίζει με τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις της, ενώ θα διατεθεί σε μόνο 200 αυτοκίνητα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Στα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Amarok διακρίνουμε την ειδική εξωτερική μεταλλική γκρι βαφή του αμαξώματος, που ονομάζεται «Carbon Steel» και η οποία συνδυάζεται με σκουρόχρωμα καπάκια καθρεπτών, χερούλια θυρών και πίσω προφυλακτήρα.

Επίσης, υπάρχουν νέα εξωτερικά αυτοκόλλητα «Dark Label» και ειδικής σχεδίασης 18 ιντσών ζάντες. Οι πελάτες, εκτός της αποκλειστικής βαφής της έκδοσης, μπορούν να την παραγγείλουν και σε δύο άλλα χρώματα (μαύρο περλέ και ματ γκρι).

Στο εσωτερικό, έχει τονιστεί η πολυτέλεια του Amarok αφού υπάρχουν καθίσματα αλκαντάρα, επενδύσεις χρωμίου, αλλά και πιο πολυτελή πατάκια. Στάνταρ είναι και το σύστημα πολυμέσων Discover Media, καθώς και στοιχεία όπως ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο VW Amarok Dark Label συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 3λιτρο V6 diesel κινητήρα των 204 ίππων και με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η  διάθεσή του θα γίνει αποκλειστικά στη Μεγάλη Βρετανία και όπως προείπαμε, θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες.