Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο video teaser του Audi A8

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο video teaser του Audi A8

ΝΕΑ

Νέο video teaser του Audi A8

ΝΕΑ

Η τακτική διαρκούς αύξησης της προσμονής του νέου A8 μέσω video teasers, καλά κρατεί από την Audi! Έχουμε λοιπόν μία νέα, σύντομη πρόγευση του γερμανικού μοντέλου που θα παρουσιαστεί στις 11 Ιουλίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Στο προηγούμενο video teaser του μοντέλου που θα αποκαλυφθεί στη Βαρκελώνη, η μάρκα από το Ίγκολσταντ είχε επικεντρωθεί στο εσωτερικό του μοντέλου αλλά και το αυτόνομο σύστημα στάθμευσης. Τονίζοντας παράλληλα, μικρές εξωτερικές λεπτομέρειες τους πολυτελούς σεντάν. Δείτε το πατώντας εδώ.

Τώρα, η ιστορία αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα traffic jam pilot που προλαμβάνει τις ανόητες, χαμηλής ταχύτητας συγκρούσεις στο… σταμάτα ξεκίνα της κίνησης σε αστικό τοπίο. Ο γιος παίζει με τον Spiderman στο πίσω κάθισμα και ο μπαμπάς, βλέποντας πως δεν μπορεί να κάνει και πολλά πίσω από το τιμόνι, μπαίνει στο παιχνίδι! Γνωρίζοντας βέβαια πως ο ηλεκτρονικός φύλακας άγγελος του A8 θα του επιτρέψει να το κάνει για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να έχει τον έλεγχο των πεντάλ και του τιμονιού.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα βλέπουμε μέρος του πρόσθιου τμήματος, τη μεγάλη γρίλια και τα φωτιστικά σώματα, όπου είναι εμφανείς οι συσχετισμοί με το πρωτότυπο Prologue ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη του συστήματος Infotainment που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα.

Αν αναρωτιέστε για το συσχετισμό με το συγκεκριμένο υπέρ-ήρωα, το νέο Audi A8 εμφανίζεται στην ταινία Spider-Man: Homecoming που θα βγει στις αίθουσες λίγο νωρίτερα απ’ ότι το εν λόγω μοντέλο στους δρόμους.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement