Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο video teaser από τη Faraday Future

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο video teaser από τη Faraday Future

ΝΕΑ

Νέο video teaser από τη Faraday Future

ΝΕΑ

Μπορεί τα σενάρια και οι φήμες σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που ενδέχεται να πατήσουν φρένο στη Faraday Future πριν καν προλάβει αυτή να πατήσει γκάζι, όμως η εν λόγω εταιρεία συνεχίζει απτόητη!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Μάλιστα μόλις έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video teaser σχετικά με το ηλεκτρικό crossover που αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες ημέρες, στην έκθεση τεχνολογίας CES (Consumer Electronics Show) που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Εκεί λοιπόν θα δούμε τι ετοιμάζει η εταιρεία με βάση στις ΗΠΑ αλλά οικονομική στήριξη από την Κίνα, ως… επόμενο βήμα. Υπενθυμίζουμε πως πριν από ένα χρόνο, στην ίδια έκθεση, η Faraday Future είχε αποκαλύψει το εντυπωσιακό πρωτότυπο FFZero1.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το crossover της, μπορεί εξ ορισμού να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακό αλλά όπως βλέπουμε στο σύντομο video, θα έχει LED απ’ άκρη, σ’ άκρη, ακόμα και στην εμπρός γρίλια. Μία διάταξη ασυνήθιστη και με… μελλοντικό προσανατολισμό.

Όσο για τις επιδόσεις, φέρεται να μπορεί να κάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, στον τομέα των μπαταριών η Faraday Future συνεργάστηκε με την LG Chem (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).