Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser video για το VW T-Roc

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο teaser video για το VW T-Roc

ΝΕΑ

Νέο teaser video για το VW T-Roc

ΝΕΑ

H ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων του T-Roc πλησιάζει και ενόψει της πρεμιέρας της 23ης Αυγούστου, η Volkswagen μοιράστηκε ένα νέο video teaser!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το νέο crossover της Γερμανικής μάρκας βασίζεται σε T-Roc Concept και όπως μπορείτε να δείτε και στο σύντομο αυτό video, δεν παρεκκλίνει από τα επίσημα σκίτσα του που μοιραστήκαμε πρόσφατα μαζί σας (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ).

Μοντέρ και σπορτίφ, με δυναμικούς προβολείς που θα ενσωματώνονται στην γρίλια, LED φωτιστικά σώματα και κουπέ οροφή με σπόιλερ στο φινάλε της. Το T-Roc αναμένεται να πατάει πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB του VW Group, πράγμα που θα εξασφαλίσει αρκετούς χώρους στο εσωτερικό. Κι αυτό, παρότι θα είναι το πιο μικρό όχημα ελευθέρου χρόνου τη γκάμα της Volkswagen, τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το Tiguan.

Advertisement
Advertisement

Το T-Roc θα προσφέρεται με πλούσια γκάμα μηχανικών συνόλων, με 3κύλινδρες και 4κύλινδρες επιλογές, βενζίνη και diesel αλλά και δυνατότητα ο πελάτης να διαλέξει ανάμεσα σε μηχανικό ή DSG κιβώτιο. Αναμένεται να έχει σύστημα τετρακίνησης και off-road δυνατότητες.

Στο video ρίχνουμε κλεφτές ματιές και στο εσωτερικό όπου διακρίνεται διχρωμία που αποτελεί συνέχεια του εξωτερικού χρώματος του αμαξώματος και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί και φυσικά, στην πρεμιέρα της 23ης Αυγούστου.

Advertisement