Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Suzuki Swift: Ρουά ματ

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Suzuki Swift: Ρουά ματ

ΝΕΑ

Νέο Suzuki Swift: Ρουά ματ

ΝΕΑ

Η Suzuki προσπαθεί να κυκλώσει από όλες τις πλευρές την κατηγορία Β. Μια με το μεγαλύτερο Baleno που ακροβατεί στο πάνω άκρο των υπερμίνι, τώρα με την επερχόμενη νέα γενιά του αναβαθμισμένου Swift το 2017, όντως εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Έχοντας στη φαρέτρα σου το οικογενειακό Baleno με την πιο συγκρατημένη εξωτερική σχεδίαση, οφείλεις ως Suzuki το Swift να το στρέψεις στο πιο νεανικό και παράλληλα ενθουσιώδες κοινό.

Το μεγάλο νέο ακούει στο ότι η επόμενη γενιά του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου θα βασίζεται στο πλαίσιο του Baleno. Όπερ σημαίνει, αυξημένη ακαμψία, μεγαλύτεροι χώροι στην καμπίνα συγκριτικά με το προηγούμενο, αλλά και συγκράτηση του βάρους.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό του νέου Suzuki θα ζουν αφενός ο 1.2 ατμοσφαιρικός βενζίνης αλλά και το νέο τρικύλινδρο διαμάντι του λίτρου το οποίο με τη βοήθεια τούρμπο και μπόλικη τεχνολογία παράγει 105 ίππους. Παράλληλα, η εταιρία ετοιμάζει και έναν δικό της νέο πετρελαιοκινητήρα, ενδεχομένως πάλι στα 1,3 λίτρα με έμφαση στην οικονομία καυσίμου.

Για την γρήγορη έκδοση με τον κωδικό Sport, η λύση είναι ήδη έτοιμη και αναμένεται να απογειώσει το μικρό ιαπωνικό αυτοκίνητο. Ο υπερτροφοδοτούμενος 1,4 βενζίνης με ισχύ 140 ίππους που είδαμε πρόσφατα και στο αρκετά βαρύτερο Vitara, είναι ομολογουμένως ότι πρέπει…

 

Advertisement

 

 

Advertisement