Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο πρωτότυπο SUV από την Kia

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο πρωτότυπο SUV από την Kia

ΝΕΑ

Νέο πρωτότυπο SUV από την Kia

ΝΕΑ

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser φωτογραφίες ενός νέου πρωτότυπου SUV της, το οποίο θα παρουσιαστεί σε μια εβδομάδα από σήμερα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί στην Ινδία. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο πρωτότυπο ονομάζεται SP και σύμφωνα με την εταιρεία έχει εξελιχθεί για την αγορά της Ινδίας, στην οποία η Kia ξεκινάει για πρώτη φορά τις πωλήσεις των μοντέλων της αυτές τις ημέρες.

Με βάση τις δύο teaser φωτογραφίες, φαίνεται ότι το νέο SUV της Kia θα έχει μια αρκετά δυναμική σχεδίαση, σε ένα 5θυρο αμάξωμα με έντονες «νευρώσεις», διχρωμία σε αμάξωμα-οροφή, αλλά και τονισμένους πλαϊνούς ώμους.

Advertisement
Advertisement

Περαιτέρω στοιχεία για το νέο μοντέλο δεν είναι γνωστά αυτή τη στιγμή (π.χ. κινητήρες-κιβώτια, εσωτερικό κ.λπ.), ενώ η Kia δεν ξεκαθαρίζει εάν εκτός από την αγορά της Ινδίας σχεδιάζει να προσφέρει το αυτοκίνητο παραγωγής που θα προκύψει από το πρωτότυπο και σε άλλες αγορές όπως η Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση περισσότερα για το Kia SP Concept θα γνωρίζουμε στις 7 Φεβρουαρίου, όταν και είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί.

Kia SP 640 (1)