Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο πρωτότυπο της Nissan μαγνητίζει το Τόκιο

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο πρωτότυπο της Nissan μαγνητίζει το Τόκιο

ΝΕΑ

Το νέο πρωτότυπο της Nissan μαγνητίζει το Τόκιο

ΝΕΑ

Το μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον από πλευράς εκθεμάτων Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Ασία είναι αυτό του Τόκιο, το οποίο έχει γίνει σημείο αναφοράς των πρωτότυπων μοντέλων. Η Nissan αναμένεται να έχει στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (28 Οκτωβρίου-5 Νοεμβρίου), μία δυναμική παρουσία με μεγάλη ποικιλία μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Ανάμεσά τους ξεχωριστή θέση θα έχει και το όχημα που σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα κρύβει την φιλοσοφία «Intelligent Mobility» που επαναπροσδιορίζει το μέλλον της οδήγησης και εστιάζει στον ρόλο ενός αυτοκινήτου που θα είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος μεταφοράς. Το Nissan Intelligent Mobility καθορίζεται από το πώς οδηγείται το αυτοκίνητο, πώς τροφοδοτείται και πώς ενσωματώνεται στην κοινωνία.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να δώσει μία πρώτη εικόνα του συγκεκριμένου οχήματος, η Nissan δημοσιοποίησε ένα teaser βίντεο, στο οποίο διακρίνουμε την κομψή σχεδιαστική φόρμα που παραπέμπει σε μοντέλο της κατηγορίας των crossover, με κύριο χαρακτηριστικό το μικρό εμπρός καπό και την κεκλιμένη οροφή. Ενώ η Nissan δεν έχει ανακοινώσει περεταίρω στοιχείο, το βίντεο υποδηλώνει ότι το πρωτότυπο θα διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Το μυστηριώδες προς το παρόν crossover θα παρουσιαστεί μαζί με μια σειρά από άλλα concept, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Leaf Nismo.