Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο pick-up από την SsangYong

Ελλάδα 2:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο pick-up από την SsangYong

ΝΕΑ

Νέο pick-up από την SsangYong

ΝΕΑ

Με την ονομασία Rexton Sports θα λανσαριστεί το νέο pick-up της SsangYong που το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα μεταξύ των οποίων και ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Το νέο Pick-up θα βασίζεται στο Rexton G4 από το οποίο θα δανείζεται και τα περισσότερα μηχανικά μέρη δείχνοντας πως ο προσανατολισμός του εστιάζει περισσότερο στη φιλοσοφία των SUV και λιγότερο σε αυτή των επαγγελματικών Pick-up. Έτσι μεταξύ άλλων η ανάρτηση αναμένεται να διαθέτει διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω ενώ βασικός κινητήρας θα είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2.2 λίτρων με 178 ίππους που θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στις πιο πλούσιες εκδόσεις θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής και ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων της Aisin ενώ ως extra θα διατίθεται και το σύστημα τετρακίνησης 4-Tronic με κλείδωμα του κεντρικού διαφορικού.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά το Rexton Sports θα διαθέτει στο βασικό και στον επιπλέον εξοπλισμό όλα τα συστήματα προστασίας και υποβοήθησης του οδηγού καθώς και ένα αρκετά προηγμένο σύστημα infotainment.

Οι παραγγελίες του νέου μοντέλου έχουν ήδη ξεκινήσει στην Νότιο Κορέα ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά αναμένεται η άφιξή του και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Ssangyong-Q200-Musso564354345harpi640

Advertisement