Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Opel Insignia χωρίς καμουφλάζ

Ελλάδα 9:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Opel Insignia χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Το νέο Opel Insignia χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του Οpel Insignia Grand Sport κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να αναμένεται τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Περίπου 7 χρόνια μετρά στην αγορά μετρά η υπάρχουσα πρώτη γενιά του Insignia. Η Opel θα λανσάρει τη δεύτερη γενιά του μεσαίου της μοντέλου στις αρχές της επόμενης χρονιάς (στην έκθεση Γενεύης τον Μάρτιο), με την κωδική του ονομασία να αλλάζει σε Insignia Grand Sport. Καθώς το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου πλησιάζει, οι πρώτες ακαμουφλάριστες κατασκοπευτικές εικόνες του έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, από τις οποίες φαίνεται ένα αρκετά δυναμικό αμάξωμα με έντονες ακμές. Στο εμπρόσθιο μέρος, οι επιρροές από το νέο Astra είναι εμφανείς, ενώ αρκετά δυναμικό σε επίπεδο σχεδίασης είναι και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Opel, το νέο Insignia Grand Sport θα διαθέτει πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων και τους προβολείς IntelliLux LED επόμενης γενιάς. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελείται από 32 στοιχεία LED και βελτιώνει την ορατότητα στο σκοτάδι. Η ένταση τη δέσμης των εσωτερικών στοιχείων αυξάνεται ανάλογα με τη γωνία διεύθυνσης, ώστε να φωτιστεί περισσότερο η στροφή.

Τέλος, σε επίπεδο κινητήρων περιμένουμε, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση του νέου 1.000άρη 3κύλινδρου ecoFLEX που εφοδιάζει και το Astra (με 115 ίππους), ενώ σίγουρη θεωρείται και η παρουσία του BiTurbo κινητήρα πετρελαίου της Opel των 1,6 λίτρων, με απόδοση 160 ίππων.