Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Mini 1499 GT με ρετρό και σπορ στυλ

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Mini 1499 GT με ρετρό και σπορ στυλ

ΝΕΑ

Νέο Mini 1499 GT με ρετρό και σπορ στυλ

ΝΕΑ

Η Mini δημιουργεί μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του 3θυρου μοντέλου της, η οποία εμπνέεται από το κλασικό Mini 1275 GT και ονομάζεται «1499 GT», προσφέροντας μοναδικό ρετρό στυλ και πιο σπορ χαρακτηριστικά. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει και η ονομασία του, το νέο Mini 1449 GT θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.499 μονάδες, οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Εξωτερικά, το νέο μοντέλο ξεχωρίζει με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, τα φιμέ τζάμια, τα λευκά κρύσταλλα στα πλαϊνά φλας, αλλά και τους πιο σπορ προφυλακτήρες που προέρχονται από το κορυφαίο Mini John Cooper Works, μαζί με νέες πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή.

Παράλληλα, το αμάξωμά του βάφεται είτε σε ένα ειδικό λευκό, είτε σε ένα ειδικό μαύρο χρώμα, που συνδυάζεται με μαύρες ή κίτρινες αντίστοιχα πλαϊνές λωρίδες, οι οποίες αναγράφουν «1499 GT».

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση του νέου Mini 1499 GT υπάρχει ο μικρότερος κινητήρας της γκάμας, ο 1.500άρης Twin Power Turbo 3κύλινδρος των 102 ίππων ισχύος. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με μια πιο σπορ ανάρτηση, για να τονίσει τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Αρκετές αλλαγές σπορ ύφους έχουμε και στο εσωτερικό, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί τα πιο σπορ καθίσματα με δέρμα και dinamica επένδυση, το τιμόνι του John Cooper Works και σχετικά λογότυπα, καθώς και λεπτομέρειες σε μαύρα ανθρακονήματα, αλλά και επενδύσεις μαύρης λάκα πιάνου.

Mini 1499 GT 640 (1)

Advertisement

Mini 1499 GT 640 (2)