Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Hyundai LAFESTA για την αγορά της Κίνας

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Hyundai LAFESTA για την αγορά της Κίνας

ΝΕΑ

Νέο Hyundai LAFESTA για την αγορά της Κίνας

ΝΕΑ

Την παρουσία της στην Κίνα ενισχύει η Hyundai με την προσθήκη του LAFESTA που εξελίχθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη έγινε το σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου και εγκαινίασε την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai.

Αν και οι φωτογραφίες του LAFESTA που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι περιορισμένες μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που μπορούμε να σημειώσουμε αφορούν την μεγάλη μάσκα, τις παρουσία χρωμιωμένων λεπτομερειών και την τονισμένη καμπυλότητα των γραμμών στο καπό και την οροφή.

hyundai-lafesta46787654harpi530

Advertisement
Advertisement

Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, εν τούτοις η σχεδιαστική φιλοσοφία που παρουσιάζει είναι πολύ πιθανό να αποτυπωθεί και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα καθώς η έκφραση Sensuous Sportiness της Hyundai αναμένεται να επηρεάσει όλη τη γκάμα της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το LAFESTA συνοδεύεται από ένα αρκετά ευρύχωρο χώρο επιβατών με οδηγοκεντρική διαμόρφωση του ταμπλό και με υψηλή ποιότητα υλικών. Η ισχύς θα προέρχεται από τον 1.6 GDi κινητήρα με απόδοση 175 ίππων ο οποίος θα συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Η εμπορική πορεία του Hyundai LAFESTA αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Advertisement

hyundai-lafesta46787654harpi640