Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Kuga το 2019 (vid)

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Kuga το 2019 (vid)

ΝΕΑ

Νέο Ford Kuga το 2019 (vid)

ΝΕΑ

Το νέο Ford Kuga, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα τεθεί σε παραγωγή τον Νοέμβριο του 2019. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα αυξηθεί τόσο σε μέγεθος όσο και σε πρακτικότητα, χάρη σε μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα που αναπτύσσεται επί του παρόντος στο πλαίσιο του επόμενου Focus.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την πρώτη γεύση της νέας γλώσσας σχεδιασμού της Ford όταν θα κυκλοφορήσει το νέο Focus, αλλά φαίνεται να έχει μάλιστα αρκετά κοινά με το μεγαλύτερο Mondeo.

Ενώ οι εκπομπές CO2 θα μειωθούν σε ολόκληρη την γκάμα του μοντέλου, ένα υβριδικό μοντέλο plug-in θα ανταγωνιστεί όλα αυτά τα νέα crossovers που μπορούν να λειτουργήσουν με ηλεκτρισμό. Ωστόσο, δεν θα δείτε ένα PHEV Kuga μέχρι το 2021. Η ισχύς θα προέλθει προφανώς από ένα συνδυασμό βενζινοκινητήρα turbo 150 ίππων (λέγεται ότι είναι 3κύλινδρος) και ενός ηλεκτροκινητήρα 88 kW. Οι σχετικές αναφορές κυκλοφόρησαν λίγες μέρες πριν αυτό το video υποδείξει επίσης ότι θα υπάρξει ένα Kuga RS με ονομαστική ισχύ 284 PS και ροπή 380 Nm. Αυτοί οι αριθμοί είναι πολύ πιο κοντά στο Focus ST από ό, τι στο τετρακίνητο τέρας Focus RS των 350 ίππων.

Advertisement
Advertisement

All-new-ford-kuga-tsiro-640

Μιλώντας για το Focus ST, αυτό πρόκειται να δωρίσει τον 2λιτρο κινητήρα diesel των 184 ίππων και των 400 Nm ροπής. Θα μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα κιτ ST-Line, για ιδανική ισορροπία μεταξύ οικονομίας και σπορ συμπεριφοράς.