Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο δημιούργημα από το σχεδιαστή της Enzo

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο δημιούργημα από το σχεδιαστή της Enzo

ΝΕΑ

Νέο δημιούργημα από το σχεδιαστή της Enzo

ΝΕΑ

Ένα νέο δημιούργημα θα αποκαλύψει ο Ken Okuyama, ιδιοκτήτης της Okuyama Design που έγινε ευρύτερα γνωστός κατά τις θητείες του σε General Motors, Porsche και Pininfarina. Ο λόγος για το πρωτότυπο Kode 0!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής στον οποίο πιστώνεται η δημιουργία εμβληματικών μοντέλων όπως η Ferrari Enzo, 599 και P4/5, η Porsche Boxster κ.α. ακολούθησε προσωπικό μονοπάτι από το 2006.

Αυτό οδήγησε στη «γέννηση» του K.O. 7 Spider, ένα σπορ διθέσιο από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, που έκλεψε την παράσταση στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2008. Παράχθηκε σε 218 κομμάτια!

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι ο Okuyama παρουσίασε ένα νέο όχημα, το Kode 57, το οποίο είχε περιορισμένη παραγωγή καθώς δημιουργήθηκαν μόλις 5 κομμάτια (διαβάστε περισσότερα για αυτό πατώντας εδώ).

Τώρα τριτώνει το… καλό, καθώς ο 58χρονος παρουσιάζει το Kode 0. Η αποκάλυψή του θα γίνει στις 18 Αυγούστου στο  «Quail, A Motorsports Gathering» ενώ μία ημέρα μετά θα αποτελεί έκθεμα στο Concorso Italiano, στο Μοντερέι της Καλιφόρνια.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά, μόνο πως θα έχει ανθρακονημάτινο μονοκόκ και V12 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο. Η φωτογραφία που σας παραθέτουμε δεν δείχνει πολλά, μπορούμε όμως να διακρίνουμε αρκετά ακραίο σχεδιαστικά χαρακτήρα.
Λίγη υπομονή και το Kode 0 θα μας συστηθεί με κάθε επισημότητα!