Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο crossover από την KIA

Ελλάδα 17:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο crossover από την KIA

ΝΕΑ

Νέο crossover από την KIA

ΝΕΑ

Η κατηγορία των compact crossover είναι άκρως ανταγωνιστική και η Kia Motors δηλώνει έτοιμη να λανσάρει στην αγορά το αντίπαλο δέος των C-HR και Juke αλλά και… ξαδερφάκι του Hyundai Kona! Το όνομά του θα είναι Stonic και ήδη μοιράστηκε με τον κόσμο τα πρώτα επίσημα σχέδια αυτού!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Το νέο μικρό crossover της κορεάτικης μάρκας αναμένεται να βγει στις αγορές το Φθινόπωρο και παρότι είναι σαφές πως πάντα οι πρώτες εικόνες και οι πρωτότυπες μορφές διαφέρουν από τις πιο… γήινες εκδόσεις παραγωγής, μας προδιαθέτει για κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Η κουπέ κλίση της οροφής, οι μεγάλοι θόλοι των τεράστιων τροχών, το σμιλεμένο αμάξωμα με τα έντονα νεύρα τόσο στο καπό όσο και στο πλάι, οι ακροβολισμένες απολήξεις της εξάτμισης, είναι μερικά από αυτά.

Advertisement
Advertisement

Διακρίνονται επίσης τα προστατευτικά περιμετρικά, που καταδεικνύουν και τον σπορ χαρακτήρα του Stonic. Από το εσωτερικό η Kia δεν μοιράστηκε κάποιο σκίτσο, αν και έκανε λόγο για «ευρωπαϊκού σχεδιασμού» προσανατολισμό.

Οι Κορεάτες θα ποντάρουν πολλά στο κομμάτι της συνδεσιμότητας και των τεχνολογιών που θα επιτρέπουν στους επιβάτες να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το χρόνο που ξοδεύουν στο δρόμο.

Kia-Stonic-sketch-b640