Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Audi Q8 θα έχει στυλ

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Audi Q8 θα έχει στυλ

ΝΕΑ

Το νέο Audi Q8 θα έχει στυλ

ΝΕΑ

Η Audi μας αποκαλύπτει μέσω teaser φωτογραφιών το νέο της πολυτελές SUV, Q8, το οποίο θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα που η γερμανική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2018, και πιο συγκεκριμένα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου που ξεκινά στις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει σχεδόν τίποτα για το συγκεκριμένο μοντέλο, παρά μόνο ότι θα συνδυάζει την πολυτέλεια ενός A8 και τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Q7. Με βάση τις teaser φωτογραφίες διακρίνεται η σπορ σχεδίαση του αμαξώματος, με τη μεγάλη εμπρός γρίλια Singleframe, ενώ αποκαλύπτεται και η κεκλιμένη οροφή, τα πληθωρικά φτερά και και κομψά πίσω φωτιστικά σώματα.

audi-sq8-spy-photo (1)-chariatis-530

Σε ότι αφορά το εσωτερικό, το πιθανότερο είναι να κυριαρχεί η αίσθηση της πολυτέλειας και τεχνολογίας, όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων (virtual cockpit), το εξελιγμένο σύστημα infotainment, οι δερμάτινες επενδύσεις και η πληθώρα αλουμινένιων λεπτομερειών.Το νέο Audi Q8 θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MLB Evo και θα συνδυάζεται με αρκετούς κινητήρες, αρχής γενομένης από τον δίλιτρο TFSI τω ν 252 PS. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα έχει επίσης να επιλέξει ανάμεσα από τον V6 των 3,0 λίτρων και 355 PS και την υβριδική έκδοση που συνδυάζει τον αντίστοιχο κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων λιθίου, με συνδυαστική απόδοση 443 PS και ηλεκτρική αυτονομία 60 km. Ίσως στο μέλλον να δούμε και σπορ προδιαγραφώ ν εκδόσεις  (SQ8 και RS Q8), με την τελευταία να διαθέτει έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων, με απόδοση 530 PS.

Advertisement

audi-sq8-spy-photo-chariatis-640