Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε και υβριδικό Audi Q3

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε και υβριδικό Audi Q3

ΝΕΑ

Θα δούμε και υβριδικό Audi Q3

ΝΕΑ

Μετά το άρτι αφιχθέν Q2, η Audi ετοιμάζει την επόμενη γενιά του Q3  που θα κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του 2018. Το μικρομεσαίο crossover της γερμανικής εταιρείας θα διαθέτει και plug-in υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το Audi Q3 παρουσιάστηκε το 2011 και πέρσι ανανεώθηκε τόσο όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στην γκάμα των κινητήριων συνόλων. Σήμερα, η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του μοντέλου, που θα δούμε στις αρχές του 2018.  Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουμε, θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου, θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερο σε διαστάσεις, πολύ πιο ευρύχωρο στο εσωτερικό, με προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, καθώς και με μία πλήρη γκάμα κινητήρων.

Από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα του μοντέλου, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, βλέπουμε ότι στο νέο Q3 θα ξεχωρίζουν οι έντονες ακμές και γωνίες στο αμάξωμα, οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, η μεγάλη εξάγωνη μάσκα με τα τρισδιάστατα δακτυλίδια της Audi στο κέντρο της, οι τεράστιες εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες, αλλά και τα λεπτά-μακρόστενα φανάρια τα οποία θα είναι τεχνολογίας LED και τα οποία θα εφάπτονται με τη μάσκα, όπως συμβαίνει και με την τρέχουσα γενιά. Στο εσωτερικό του μοντέλου τώρα, περιμένουμε να έχει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, στα πρότυπα της εταιρείας, ενώ και εδώ θα δούμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων περιμένουμε την εφαρμογή του νέου 1.500άρη TSI που εξοπλίζει το ανανεωμένο VW Golf, ενώ βέβαιη θεωρείται η παρουσία μιας plun-in υβριδικής έκδοσης (όπως το A3 e-tron), με μοτέρ 1,4 λίτρων. Τέλος, η γκάμα θα συμπληρώνεται από 2λιτρα μοτέρ σε βενζίνη και ντίζελ, όπως επίσης και από την κορυφαία έκδοση RS Q3 με πάνω από 300 άλογα.

 

 

Advertisement

 

 

Advertisement