Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο αυτόνομο SUV από τη Hyundai

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο αυτόνομο SUV από τη Hyundai

ΝΕΑ

Νέο αυτόνομο SUV από τη Hyundai

ΝΕΑ

H Hyundai παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας ένα νέο SUV μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου και σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Μια μικρή γεύση από το μέλλον της θα μας δώσει η Hyundai στην επερχόμενη έκθεση ηλεκτρικών του Λας Βέγκας. Oι πρώτες εικόνες που έδωσαν οι Κορεάτες στη δημοσιότητα μας δείχνουν ένα πρωτότυπο μοντέλο με σχεδίαση που παραπέμπει στο νέο Kona και διαστάσεις που το τοποθετούν-κατά πάσα πιθανότητα-στη μεσαία κατηγορία. Στο εσωτερικό τώρα, η εικόνα είναι αρκετά σύγχρονη με τις δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες να κυριαρχούν.

Όπως τονίζει η Hyundai, το εν λόγω concept παίρνει κίνηση από ένα νέο μηχανικό σύνολο με κυψέλες υδρογόνου που θα εφοδιάσει μελλοντικά μοντέλα της φίρμας, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το παρόν δίνει και ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης που περιλαμβάνει ένα πλέγμα νέων εφαρμογών. Περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο θα έχουμε στη διάθεση μας την ερχόμενη εβδομάδα όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Λας Βέγκας.

Advertisement

hyundaifcev640