Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο «αφεντικό» στην Opel

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο «αφεντικό» στην Opel

ΝΕΑ

Νέο «αφεντικό» στην Opel

ΝΕΑ

Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του CEO της Opel, εξέλιξη που προφανώς σχετίζεται με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της γερμανικής μάρκας που ως γνωστόν, από την οικογένεια της GM περνάει στα χέρια του Groupe PSA.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ο μέχρι πρότινος CEO της, Dr. Karl-Thomas Neumann, παραιτήθηκ από Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CEO της Adam Opel GmbH. Ωστόσο θα παραμείνει μέλος του συμβουλίου μέχρι την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Opel/Vauxhall από την PSA.

«Ήταν μία δύσκολη προσωπική απόφαση να μη συνεχίσω με την ομάδα της Opel/Vauxhall όταν περιέλθει στο Groupe PSA. Είμαι περήφανος για την ομάδα, για όλα όσα καταφέραμε μέχρι τώρα, και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η μετάβαση της Opel/Vauxhall στην PSA, θα την καταστήσει ακόμα πιο ισχυρή και πιο επιτυχημένη στο μέλλον. Έχω δεσμευτεί να ολοκληρώσω αυτή τη μετάβαση και μετά θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προκειμένου να αποφασίσω τις επόμενες κινήσεις μου», σχολίασε ο Γερμανός που πρέπει να σημειώσουμε πως άνοιξε νέους δρόμους στον τομέα της επικοινωνίας, μέσω της έντονης παρουσίας του στον τομέα των social media. Πράγμα που δεν βλέπουμε από ομολόγους του.

Advertisement
Advertisement

Τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος CFO της μάρκας, Michael Lohscheller (φωτό). Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σε αυτό το ρόλο, μετά τις παραπάνω εξελίξεις, διορίστηκε ομόφωνα διάδοχός του Neumann από το Εποπτικό Συμβούλιο, με άμεση ισχύ.