Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες ρετρό εκδόσεις για το Dodge Challenger

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες ρετρό εκδόσεις για το Dodge Challenger

ΝΕΑ

Νέες ρετρό εκδόσεις για το Dodge Challenger

ΝΕΑ

Το Dodge Challenger έχει σημειώσει άνοδο στις πωλήσεις και η εταιρεία ελπίζει να διατηρήσει αυτή την ορμή, ανακοινώνοντας μια σειρά από νέες επιλογές. H εταιρεία θα προσφέρει ένα νέο πακέτο Shakedown Package στο R/T Challenger, στο R/T Plus και στο 392 HEMI Scat Pack.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το πακέτο αντλεί έμπνευση από το Dodge Shakedown Challenger του 1971, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση SEMA το 2016 και διαθέτει ασύμμετρες αγωνιστικές ρίγες που διατρέχουν το μήκος του αμαξώματος. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες στο πρόσωπο αλλά και ένα ηχοσύστημα Alpine με έως και εννέα ηχεία.

Εκτός από το πακέτο Shakedown, η Dodge φέρνει πίσω δύο ρετρό χρώματα: Τα B5 Blue και Plum Crazy. Αρχικά παρουσιάστηκαν το 1969 και το 1970, ενώ θα είναι διαθέσιμα στα μοντέλα Charger και Challenger T/A, T/A Plus και T/A 392. Ο Steve Beahm, επικεφαλής της FCA Βόρειας Αμερικής, δήλωσε: “Το Dodge SRT έχει πλούσια ιστορία στη χρήση εικονικής κληρονομιάς και χρωμάτων υψηλής επίστρωσης με μοναδικά γραφικά για να κάνουν τα αυτοκίνητά μας να φαίνονται φτιαγμένα για τον πελάτη, κατευθείαν από το εργοστάσιο“.

Advertisement
Advertisement

Dodge-Challenger-tsiro-640

Συνέχισε να λέει: “Αν ένας πελάτης θυμάται τα B5 και Plum Crazy όταν ήταν καινούρια στη δεκαετία του ’60 και ’70 ή αν είναι νέος πελάτης σήμερα, αυτά τα χρώματα και οι μοναδικές λωρίδες Shaker ξεχωρίζουν στο πλήθος και μιλάνε στο πάθος των πελατών για τα αυτοκίνητά τους και την αγάπη τους για τα εμπορικά σήματα της Dodge και ειδικά του SRT “.