Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εικόνες της καινούργιας λιμουζίνας της Kia

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες εικόνες της καινούργιας λιμουζίνας της Kia

ΝΕΑ

Νέες εικόνες της καινούργιας λιμουζίνας της Kia

ΝΕΑ

H Kia ετοιμάζει τη νέα της λιμουζίνα K900 και πλέον, έδωσε στη δημοσιότητα νέες teaser φωτογραφίες για το ολοκαίνουργιο μοντέλο της, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα τον Απρίλιο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Οι νέες teaser εικόνες του K900 έρχονται ως συνέχεια της πρώτης που είχε δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία πριν από σχεδόν 2 εβδομάδες και πλέον, η Kia μας δείχνει περισσότερα για το νέο της μεγάλο σεντάν.

Με βάση λοιπόν τις νέες εικόνες, το K900 θα έχει ένα πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα 3 ογκών, με σχεδίαση το οποίο στο πίσω μέρος του θα παραπέμπει και σε 4πορτο κουπέ μοντέλο.

Στο εμπρόσθιο τμήμα του ξεχωρίζουν τα μεγάλα φώτα με τη διπλή σειρά LED, η νέα μάσκα με 176 (όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Kia) τύπου κοσμήματος κυψέλλες, αλλά και ο δυναμικός προφυλακτήρας. Πίσω, αντίστοιχη σχεδίαση με διπλά LED διαθέτουν τα επίσης μεγάλα φώτα, ενώ και σε αυτό το τμήμα του K900 δεν λείπουν οι πολλές χρωμιωμένες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η Kia δεν δίνει στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία για το νέο μοντέλο, όμως είναι δεδομένο ότι θα έχει έναν γενικότερο premium προσανατολισμό. Η παραγωγή του νέου Kia K900 θα γίνεται στην Κορέα. Η επίσημη αποκάλυψή του θα γίνει τον Απρίλιο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το Β’ Εξάμηνο του 2018.

Κ900 640 (1)