Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Νέες εκδόσεις για τη Mercedes-Benz C-Class

Ελλάδα 14:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες εκδόσεις για τη Mercedes-Benz C-Class

Mercedes Summer

Νέες εκδόσεις για τη Mercedes-Benz C-Class

Mercedes Summer

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε υπομονετικά την ανανέωση του μεσαίου κύκλου που προτείνει η Mercedes-Benz, υπάρχουν πλέον επιπλέον εκδόσεις και πακέτα styling C-Class για να διαλέξετε μόνοι σας την κατάλληλη επιλογή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι κατασκοπευτικές λήψεις έδειξαν ότι η Mercedes C-Class θα δεχθεί σύντομα ένα facelift θεωρώντας ότι η sedan έχει περάσει για περισσότερα από τρία χρόνια στους δρόμους. Αλλά πριν συμβεί αυτό, φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να ανανεωθεί η υπάρχουσα έκδοση λαμβάνοντας ένα πλήθος μικρών βελτιώσεων σε όλα τα διαθέσιμα αμαξώματα. Πάρτε για παράδειγμα τη sedan και τη station, οι οποίες μπορούν τώρα να έχουν μια σπορ αμφίεση με βάση την AMG. Τόσο σε εξωτερική γραμμή όσο και σε συνδυασμό με το Avantgarde design στο εσωτερικό.

Viele Aufwertungen für C-Klasse und GLC

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτά τα δύο από τις ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών που διαθέτουν σχεδιασμό πέντε ακτίνων και μαύρο φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας. Τα δύο αυτοκίνητα θα προσφέρονται στάνταρ με προβολείς LED και πολυάριθμα καλούδια μέσα, από τον φωτισμό περιβάλλοντος και ένα σπορ τιμόνι με επίπεδη βάση έως το ξύλο τέχνης και τα διακοσμητικά αλουμινίου. Με εξαίρεση τα μοντέλα C43 και C63, αυτή η νέα προδιαγραφή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα μοντέλα C-Class.

Για όσους επιθυμούν να ζήσουν χωρίς τις πίσω πόρτες, τα coupe και  cabriolet θα υιοθετούν Night Edition με άφθονο μαύρο στο κορμί τους, συμπεριλαμβανομένων των ζαντών AMG 19 ιντσών. Τα αυτοκίνητα συνδυάζουν ένα εξωτερικό AMG στιλ (με Night Package) με εσωτερικό AMG επίσης. Εάν πληρώσετε περισσότερα η Mercedes-Benz θα χαρεί να αντικαταστήσει το στάνταρ σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με ένα θερμαινόμενο.

Viele Aufwertungen für C-Klasse und GLC

Advertisement

Από τώρα και στο εξής, οι εκδόσεις της C-Class θα προσφέρονται ως με σύστημα ελέγχου ταχύτητας (με περιοριστή), πλευρικούς αερόσακους και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, ως μέρος του πακέτου ασφαλείας.

Η γερμανική φόρμα τοποθετεί στις GLC πλέον σύγχρονα έξυπνα και λειτουργικά συστήματα ψυχαγωγίας – ένα από τα οποία μπορεί να λειτουργήσει μαζί με μια κάμερα οπίσθιας προβολής ή 360 μοιρών.

Advertisement

Μιλώντας για τη GLC, η Mercedes-Benz υιοθετεί μια εορταστική διάθεση στις μέρες μας, καθώς το κομψό compact crossover έχει πουληθεί σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο κομμάτια από την πρώτη κυκλοφορία του το 2008.