Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες διαρροές του Renault Megane RS

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες διαρροές του Renault Megane RS

ΝΕΑ

Νέες διαρροές του Renault Megane RS

ΝΕΑ

Μπορεί η ημέρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων του νέου Renault Megane RS να είναι ακόμα μακριά αλλά κάθε λίγο και λιγάκι έχουμε και νέες διαρροές!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως τώρα, με τρεις νέες εικόνες που αποκαλύφθηκαν από το Virtuel Car και μας δείχνουν το καυτό γαλλικό μοντέλο από κάθε πλευρά. Ντυμένο σε κόκκινο χρώμα, το Megane RS μας αποκαλύπτει πλήρως το «πρόσωπό» του με εντυπωσιακούς LED προβολείς ομίχλης και δυναμικό εμπρός προφυλακτήρα που διαθέτει και ένα χρωμιωμένο κομμάτι στο κάτω του μέρος.

Η… ουρά έχει ήδη αποκαλυφθεί σε προηγούμενες διαρροές, με τον μεγάλο διαχύτη και τη μονή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο να κλέβουν την παράσταση. Η πλήρης εικόνα θα αποκαλυφθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Λογικά μέχρι τότε θα έχουν διαρρεύσει εκτός από εικόνες και αξιόπιστες λεπτομέρειες των τεχνικών προδιαγραφών του καυτού hatch που εκτιμάται πως θα προσφέρει περίπου 300 άλογα!

Αυτό που έχει ήδη γνωστοποιηθεί είναι πως θα φέρει σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης (4CONTROL) καθώς και mode λειτουργίας Sport (για υψηλές επιδόσεις) και Cup (για όποιον θέλει να πατάει και πίστα)!

2018-Renault-Megane-RS-leaked-a640 2018-Renault-Megane-RS-leaked-c640tall